Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Remember

Information
Type: Manhua
Volumes: 1
Chapters: 2
Status: Finished
Published: 2004 to ?
Genres: Drama, Romance, Seinen
Authors: Benjamin (Story & Art)
Serialization: None

Care e zona care separa dragostea din ura ? Cum se poate vindeca o inima franta de o pierdere atat de adanca ?

Artistul grafician, Benjamin utilizeaza marca sa pentru a descrie stilul pictural al portretelor si sentimentele, cum ar fi dragoste si pierderea care ajunge la inima. Asta inseamna a arunca viata in inima ta, indiferent de consecinte.

Remember sau Amintiti-va, este titlul care apare, mai degraba in Tokyopop, dar problema nu este asta, ci mai degraba acest manhua (manga chinezesc) lasa o impresie cu o valoare impresionanta (spun unii).
Eu as spune ca este ciudata din mai multe puncte de vedere; pai in primul rand, grafica care este deranjanta dar are o tedinta spre arta, iar in al doilea rand, personajele care cand apar deformate cand sant perfecte. In al treilea rand artistul este tipic si nu prea vad eu de ce a ales o astfel de grafica care abia o inteleg unii. Si in al patrulea rand eu cred ca acest roman este mult mai apropiata de grafica americana (o sa vedeti voi).
Deci in concluzie, acest roman recomanda publicul american.

Remember este rupt in doua nuvele si nu este conceput pentru a fi o serie lunga cu multe capitole. Practic, daca santeti familiarizat cu lucrarile lui Benjami (ce nume) veti observa, fara indoiala, ca ii apartine meritul, dar daca esti nou pe stilul lui , atunci aspectul acestui manga este enervanta si incepi sa o iei razna.
Ceea ce vreau eu sa spun si mai ales parerea mea, este ca nu imi place acest stil, dar poate unii dintre voi o sa aibe o atractie.

Ca dovada, va dau doua exemple:
-In prima povestire din aceasta carte el foloseste albastru moale si verde, cu o nuanta de culoare rosie pentru adauga impactul ocazional.
-In a doua poveste exista o munca variata de culori si unele sectiuni par a fi facut cu un carbune sablon.

Am spus destul despre aceasta carte, asa ca trecem la poveste.
Prima povestire, "Nimeni nu poate zbura, nimeni nu poate uita" , caracterizeaza un artist care lupta pentru benzile desenate, care nu se pote integra in industria editorialelor. Se pare ca indiferent de ceea ce el produce, editorii nu par intresati de aceasta valoare. Adica mai bine zis, nu sant familiarizati de acesta forma - benzi desenate - si spun ca practic trebuie sa furi pentru a ajunge sus.

Imi da impresia ca acel personaj, Yu Xin este chiar Benjami, aratand viata pe care un artist o duce.

A doua poveste, "Vara ca in acel an" este un pic mai interesanta, fata de "Nimeni nu poate zbura, nimeni nu poate uita".
Acesta urmeaza cu un student care frecventeaza o scoala de arta in timp ce lucreaza la relatia lui privata.
Intre timp el se imprieteneste cu un coleg, care este abuzat de ceilalti, din cauza saraciei.
Este o poveste mai inchisa si un pic mai interesanta, din cauza mai multor caractere care se definesc.

Asa ca acest tip de manga pare intresanta, dar pentru mine nu indeplineste criteriile. Deci o recomandam celor care sant artisti si au ochiul format.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri

Copyright © 2007-2019 Manga Miauti Home Despre Miauti Miauti RSS