Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Bokurano

Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: 65
Status: Finished
Published: Nov 25, 2003 to Jun 25, 2009
Genres: Drama, Mecha, Sci-Fi, Psychological, Seinen
Authors: Kitoh, Mohiro (Story & Art)
Serialization: Ikki

Bokurano este o manga science fiction japonez creat de Mohiro Kitoh, fiind serializat lunar in Ikki incepand cu 2003. Seria a fost adaptata in anime, regizat de Hiroyuki Morita si produs de Gonzo.

Povestea incepe intr-o tabara de vara, cu 15 copii (8 baieti si 7 fete) care gasesc o pestera, iar in acea pestera se afla echipamente de ultima generatie apartind unui ''profesor de stiinta'', prezentat ca Kokopelli. Kokopelli declara a fi un programator care lucreaza la un joc, in care trebuie sa apere Pamantul cu ajutorul unui robot, impotriva invaziilor straine.
El a convins pe pusti sa incerce jocul, dupa semnarea unui contract, dar isi iau teapa (dar rau de tot), descoperind mai tarziu ca jocul este real.

In acea noapte, doi roboti giganti isi fac aparitia pe plaja, impreuna cu o creatura mica "Koyemshi" precizand a fi indrumator (o a doua teapa).

Takashi Waku este primul pilot care a numit robotul "Zearth". Dupa ce a castigat lupta, Waku cade accidental in mare aparent impins de Ushiro. Michindelul nostru Koyemshi explica copiilor, ca Zearth foloseste forta viatala ca pe energie.

Fiecare caracter primeste propria lui poveste originala si e absolut imprevizibil - nici unul nu este 'cel mai' sau 'cea mai', ci sant niste copii obisnuiti, copii cu un psihic incredibil si vise care sant numai ale lor. Atmosfera e sinistra, mai ales ca se stie cum se vor termina luptele fiecaruia.

Asa ! sa trecem la regulile de baza a luptei, unde o sa explic cate ceva, dar nu tot :
-Fiecare grup de piloti trebuie sa utilizeze robotul pentru a invinge dusmanul. Fiecare lupta trebuie sa fie finalizate in termen de 48 de ore. Daca ai pierdut o batalie, sau expirarea intervalului de timp, lumea va fi distrusa (Universu).
-Robotul are nevoie de forta de viata a pilotului, care prin urmare, chiar daca supravietuieste, viata lui se va termina la scurt timp dupa aceea.

Asa ca, merita rasfoit online acest manga, care este foarte frumoasa si trista in acel timp, deci o recomand celor care vor roboti. Mai ales pustiilor care vorbesc cu strainii.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri