Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Because Goodbyes Are Coming Soon

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: 2004
Genres: Historical, Seinen
Authors: Yukimura, Makoto (Story & Art)
Serialization: Evening

"Toate acestea traiesc, ucid, si mor...
Chiar ai nevoie de un motiv pentru asta ?"

Pentru unii, unele manga, este dragoste la prima vedere. Titlul poate fi interesant, povestea ar putea fi nituit, personaje, sau, poate, arta doar tu poti decide ce este pur. Oricum, daca ai rasfoi paginile ai obtine satisfactii instantanee.

Desigur, la inceput manga nu mi-a atras atentia. Pentru inceput, nici unul dintre personaje nu s-ar putea lauda, de fapt, si este usor sa ignori ilustratii detaliate si tranzactiile liniare din scene.

De asemenea, povestea este livrat intr-un mod inselator de simplu. Ce se intampla in acest one shot este destul de evident, dar este nevoie de un efort mai mare si probabil, o citire de cateva ori, pentru a intelege semnificatia acestor evenimente. Acest shot se poate unii cu amintirea ta si acele scurte povesti spuse de profesorii tai de literatura de specialitate care iti umplea capul cand nu aveati ce face.

Accentul este pus pe povestea conflictului intern decat conflictul externe. Protagonistul nostru, Okita Soji este realizat ca un spadasin, dar nu are nici un motiv de a trai sau a muri pentru ceva. El are mijloacele necesare pentru a castiga, dar nu isi gaseste sensul cuvantului in lupta.
In timp ce alte figuri tragice sant deseori distruse de ambitie si orgoliul lor, defectul final a lui Okita este lipsa lui de viziune.

"Because Goodbyes Are Coming Soon" nu ar putea fi cea mai buna optiune in ceea ce priveste valoarea de divertisment, dar daca esti tipul care se bucura de clase literaturii, poate ai putea dorii sai dai o sansa.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri

Copyright © 2007-2019 Manga Miauti Home Despre Miauti Miauti RSS