Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Rasen Renge

Information
Type: Doujin
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: 2005
Genres: Fantasy, Sci-Fi, Doujinshi
Authors: Eyshun Fujii, Yuko Tsukishiro
Serialization: None

Inainte de a citi acest doujinshi, vreau sa va spun in primul rand ca scenele sexuale sant foarte reduse si in al doilea rand sa nu va asteptati la ceva unic deoarece il veti viziona mai mult pentru arta. As putea spune ca este o lucrare de vis, unde nu este menint sa fie luat ad literar, deci, daca puteti sa-l apreciati pentru opera de arta o sa fiti multumit.

Acest doujinshi contine doua povesti. Prima dintre ele nu are nici un fel de dialog, ceea ce face dificile evenimentele ce au loc. In a doua poveste nu cuprinde naratiune dar este menita sa fie de natura poetica, lasand astfel cititorul in confuzie.

In ceea ce priveste, cred ca, aceasta opera are ceva de a face cu ideea de creatie si distrugere, deoarece veti vedea in prima poveste turnul necontrolat. Iar a doua poveste veti vedea cele doua cupluri care face sex, repetand imaginea florilor de lotus (care de obicei simbolizeaza viata si trezirea spirituala), apoi imaginea lui God cu multe armate si in final distrugerea turnului.

Dincolo de faptul ca semnificatia globala a lucrarii este confuza , eu cred ca acest dounjinshi ar trebui sa te oblige sa te gandesti la tot ce este frumos si diferit, asa ca recomand celor care vad dincolo de arta.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri