Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Fukugaeru

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: 2004
Genres: Comedy, Slice of Life
Authors: Watase, Yuu (Story & Art)
Serialization: None

Fukugaeru este un one shot gasit pe situl romanga, avand o poveste cu o morala foarte frumoasa.

Povestea este scurta si ne reda viata unei adulte carei i se ofera sansa de a-si schimba viata (cine nu ar vrea asa ceva ). Sa nu va treaca prin cap, ca o sa se transforme in broasca.
Kaoru, este o femeie singuratica (dar arata bine), care se va intalni cu o broasca magica oferindu-i o schimbare in viata. Desigur este o poveste foarte draguta care are un final fericit.

Fiindca este un one shot, o sa lungesc putin informatia. Deci, Sansawa Kaoru este o femeie singuratica si obsedata de broscute sau cum spun japonezii un otaku ciudat, sau, cum spun romanii o femeie nematurizata. La inceputul povesti, ea este certata de seful ei din cauza unor greseli, desigur greselile se repeta in fiecare zi. ("lucrezi de cativa ani si tot incepatoare esti ?!")

Certandu-se si cu maica-sa la telefon, ea vede in vitrina unui magazin o broscuta, si cum este ea un otaku o va cumpara. Acasa ea isi da seama (mai mult se sperie) ca broscuta este magica, care ii ofera o noua viata, sau mai bine zis ii va schimba viata cu sotia fostului ei prieten.

Si aici va las puncte, puncte, puncte, deoarece trebuie sa cititi.

Grafica normala, nu am de ce sa ma plang. Personajele sant putine, adica sant doar doua active. Fukugaeru este broasca care aduce fericire (asa zice legenda), Kaoru Sansawa personajul principal care isi va schimba viata cu Ryouko, fiind sotia fostului prieten a lui Kaoru.

Am uitat sa precizez mesajul ascuns; "Indiferen ca iti schimbi viata, tot la fel e". Recomandarea o fac celor care isi doresc o alta viata.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri