Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kakutoshi no Yume

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 7
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Drama, Sci-Fi, Seinen, Slice Of Life, Tragedy
Authors: Kitoh, Mohiro (Story & Art)
Serialization: Manga Erotics F

Cand citeam aceata manga, nu imi dadeam seama unde mai vazusem personajele din poveste. Pur si simplu nu imi aduceam aminte, pana cand m-am documentat si am aflat ca este acelasi creator care a facut Bokurano, Kare no Satsujin Keikaku, Mohiro Kitoh's Short Stories....

Este greu de inteles ceea ce ne dorim in aceasta lume, si la randul lor, ce doreste lumea de la noi. Nu ne dam seama ca, uneori, propriile noastre ganduri nesigure pot influenta, uneori, lumea in care locuim. "Kakutoshi no Yume" sau "Hallucination from the Womb" (Halucinatii din pantecele mamei) este un manga care abordeaza dorinta gandurilor umane, aruncata in lumina privind principiile de baza ale omului, in timp ce, in acelasi timp, ilustreaza modul in care ceea ce vrem, poate ranii ceea nu putem vedea.

Povestea acestui manga - Halucinatii din pantecele mamei - abordeaza josimea omului, din viitorul apropiat, unde clonele sant pur si simplu niste unelte - as putea spune - care nu tine cont de varsta . Ca un exemplu o clona de 11 ani poate fi utilizata ca o unelta sexuala (WTF man !, daca stau si ma gandesc nu e o idee rea :P).
Este povestirile oameniilor care isi traiesc viata de zi cu zi, cu mici modificari. Povestile sant diferite in propriile lor cai, care se ocupa cu sentimentele de dragoste si de viata, si abordeaza intr-un mod in care este atat de real, lui Jim.
Va veti intreba, de ce este asa uimitor la aceasta manga ? Raspunsul este simplu - fiecare dintre povestiri arata modul in care sant prezentate (nu ati inteles nimic). Nu exista nicio (nici o) lupta mareata pentru a salva planeta, nu există nici un rau ascuns sub umbrele strazi, este doar oamenii care cauta ceva mai mult decat ei insisi.

Aceasta este povestea in care straluceste cu adevarat, in sensul bun al cuvantului. Fiecare dintre personaje sant prezentate acolo, prin felul unic de a vorbi, de a se deplaseaza si interactiona. Obiectivele lor sant uneori explicative, in timp ce alte ori ele sant o aluzie, fortandu-l pe cititor sa ghiceasca motivele lor, la fel ca in realitate. Se observa destul de bine, ca autorul a folosit ca schita, oameni reali.

Am ajuns si la creatie, unde titlul se clatina, adica la prima vedere nu are logica dar dupa care iti dai seama ca se potriveste de minune cu povestea. Ca sa va dau o idee, pana la varsta de 14-16 ani, vedem si credem ca lumea se invarte in jurul nostru , dar dupa ce crestem aflam ca si noi la randul nostru ne invartim in jurul altor persoane ("Centrul Univerului se afla in inima fiecarui om").
Fiecare dintre personaje (desi initial este dreptul lor) sant intocmite in acelasi mod. A fost greu pentru a incerca sa descifreze un personaj dintr-un alt unghi, iar uneori era aproape imposibil. Designul orasului in "putrefactie" este minunat, clar, proaspat iar mediu in care vorbim este un realness bantuit.

Parerea mea ceea priveste aceasta manga este buna, dar nu este facuta pentru cititorii mai tineri (adica voi minorilor), nu doar pentru temele sale mature (nu sant scene sexuale), nici pentru reprezentarile de fete goale (in ultimile capitole), ci pentru ca nu inteleg ideea (doar daca esti geniu).

Recomandarea o fac celor care doresc genul TRAGEDIE si celor care cauta ceva mai mult decat pe ei insisi.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri