Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Absolute Witch

Information
Type: Manhwa
Volumes: 8
Chapters: 15
Status: Publishing
Published: Not available
Genres: Adventure, Fantasy, Romance, Shoujo
Authors: Kim, Tae-Yeon (Story & Art)
Serialization: None

Desi acest manhwa promite a fi o poveste in cadere lenta (fiind doua volume, se simte de fapt ca si cum are foarte putine intamplari ), are un anumit farmec si originalitate care-l tine departe de a deveni plictisitoare. Eroina este plina de viata si emana un fel de nevinovatie tinereasca si energie care sare de pe pagina pe alta, si arunca din jurul ei ciudate momente.

Actiunea se desfasoara pe un taram magic si ne povesteste aventurile de dragoste, ale unei tinere vrajitoare pe nume Skyla, care traieste intr-o lume unde vrajitoarele nu mai exista.

Dupa ce sa nascut, Skyla, a fost abandonata de cel care trebuia sa aibe grija de ea, deoarece parintii ei au murit. Fiind abandonata misterios, afost gasita de patru barbatii, care va avea grija de ea.

Trecand peste scenele normale, ea se va casatorii cu Jewe Valentine pentru as salva mostenirea lasata de tatal vitreg. Problema este ca Jewe dispare misterios , plus ca Skyla nu stie identitatea lui reala. Asa Skyla, isi continua calatoria ei obositore pentru as gasi sotul, pana ce va avea insotitori.

Ea il va intalni pe Kaylus, un alchimist care seamana la personalitate cu unchiul ei (pe care il veti gasi in prima parte). Alchimistul nostru Kaylus va fi extrem de surprins sa afle ca ea este ultima vrajitoare ramasa, prin cateva mici dovezi.
O dovada ar fi, insecte otravitoare numite felinarele vrajitoarei plutesc in jurul ei, fara sa-i faca nimic.

Ritmul masurii manga-lui este destul de bunicel, iar personajele sant interesante si chiar dragute + amuzante.
Eroina pare destul de incapatanata si inteligenta, rapida la minte, si sper sa se dezvolte si mai mult in urmatorul volum.

Indiferent ca manga este intitulata "Absolute Witch", nu are nici o legatura cu magie, de aia eu as spune ca asta este singura dezamagire. Adica ar fi trebuit mai multa magie decat adventura lenta , sau poate vom vedea mai multa magie in urmatorul volum , nimeni nu stie .

Bag o editare rapida, si va spun ca cica in urmatorul volum, o sa fie mai interesant si cu pericole.

Toate in toate (ce ciudat suna), recomandarea o fac celor care cauta ceva de genul lighthearted, dar nu prea caraghiosa.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri