Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Poko to Issho

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: ?
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Comedy, Doujinshi, Supernatural
Authors: D.p (Story & Art)
Serialization: None

Poko la Issho! este o serie manga comica, chiar daca are scene sexuale explicative. Cred ca este un doujin care mi-a facut cu ochiul, sau poate sant eu obsedat de asa ceva.

Povestea incepe cu un baiat aratos (doar se stie) care a adoptat un Tanuki, un fel de animal care se trasforma in diverse forme, si sa mai specificam ca animalul este o "ea". Acest animal de casa (si eu vreau) poate sa-si schimbe forma numai cand este luna plina (halal animalut).

Yanada, baiatul nostru chipes, isi dorea asa ceva (cine nu isi doreste), asa ca va fi primul care o sa detina asa ceva, si nu va fi doar unul, ci doi....dar mai tarziu o sa fie mai multi.

Desigur ca orice baiat, el mai avea niste fantezii cu putine fetisuri de genul futanari, incest, loli/shota, rape, tentacles/monster si toate acestea se vor intampla intr-o noapte cu luna plina, unde o sa fie satisfacut peste masura .

Impresia mea este buna, nu ma asteptam sa gasesc toate genurile in acest manga, plus grafica care arata destul de bunaaaa.
Scenele sant frumoase si spun asta pentru ca uneste comedia cu sexul, transformand astfel o manga sextraordinara.

Inainte de a va spune recomandarea, vreau sa va informez ca exista 3 volume pana acum. Vol.1 este numit "Poko to Issho!", Vol.2 este "Poko to Wonderful", si Vol.3 este "Poko no Oshigoto". Pentru cei care sant interesati, puteti gasi foarte usor pe net, iar recomandare o fac celor care vor toate genurile intr-un singur manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri