Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Choir !

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2008 to ?
Genres: Comedy, School, Yuri, Seinen
Authors: None
Serialization: Comic Ryu

Choir sau Corul este o serie manga cam ciudata desenata de Tenpo Gensui, care a inceput serializarea in revista lunara Comic Ryu, in octombrie 2008.
Manga urmareste viata de zi cu zi a trei fete de liceu, care intra intr-un club manga.
Nu prea am ce sa povestesc despre aceasta manga deoarece nu are o poveste, ci pur si simplu prezinta viata acestor fete creatoare de manga. Poate din cauza ca autorul facea parte din acel grup sau poate acele fete erau colege de liceu de pe vremea autorului.

Personajele:
Shosei Abe este personajul principal si are o pasiune pentru Mayuko. Ea este de obicei destul de linistita, dar ocazional incepe sa innebunesca.
Mayuko Ogimachi este o fata bogata si cel mai bun prieten a lui Shosei, fiind si idola scolii.
Mawata Amakusa este un otaku si o membra al unui clubului scolar de manga. Ca atare, ea este obsedat de manga, anime si cosplay. Ea creeaza o multime de dojinshi, apoi le vinde la conventii, precum Comiket. Ea are un interes special in genurile yaoi si yuri .

Stilul desenului e nasol, adica personajele arata cute si bine , actiunea este betoana, razi la fiecare pagina , dar aranjarea actiunii in scena arata ca niste grafice . Adica pe scurt, cand apare opt patrate desenate, fiind dezavantajul a acestui manga, cand apare alte scene asezate bine.

Cea mai mare avantaj il ofera comedia ! deci o sa faceti febra la burta, si o sa dati din grasime.

Recomandarea le apartine creatorilor de manga...si celor care vor sa rada.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri