Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kung Fu Tao

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: Unknown
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Action, Comedy, Martial Arts, Shounen
Authors: Maekawa, Takeshi (Story & Art)
Serialization: None

Pai in primul rand o sa va anunt, ca o sa mai apara niste articole cu acest gen " Martial Arts" si avand acelasi personaj. Exista o singura problema, aceea fiind numarul de volume, deci pe scurt, o sa fie cam rare articolele.

Oricum sa revenim la acest manga care si-a facut aparitia in acelasi an cu DragonBall - asta e parerea mea.

In al doilea rand sa nu ramaneti cu semnul intrebarii, daca ati mai vazut personajul principal, plus celalate personaje. Va anunt de pe acum ca personajul Chinmi Tao Ryuen este acelasi din manga Hakkeyoi (cel cu sumo).

Scurt si la obiect, povestea acestui manga, ne reda viata pe care o duce Chinmi Tao Ryuen, personajul principal, pe muntele Jinpu. Chinmi Ryuen Tao este un student, sau mai bine zis un shaolin la Templul Kori, unde este cunoscut ca fiind cel mai slab student. Chiar si elevii mai mici rad de el si nu-l respecta.
Dar cand este provocat de Bout (acest Bout este un fel de campion si are dreptul sa aleaga cel mai bun student) totul se va schimba la 101 de grade, dandu-ne seama ca Ryuen Tao nu este ceea ce credeam noi ca este.

Deci primul volum ne povesteste badjocurile pe care le primeste, iar al doilea volum ne descrie, de la confruntarea dintre cei doi (Ryuen Tao vs Bout) pana la lupta dintre Tao si Sagaku.

Ho the fuck is Sagaku ? va spun mai incolo.

Dupa ce la invins pe Bout la confruntare, Tao va primi un antrenament special, pentru a invinge clanul Iron Hand, deoarece oficiali corupti al statului le-au dat putere sa faca ce doresc ei.

Asa ca Tao va primi de la cel mai mare maestru, antrenament special si o nou tehnica, care se afla pe varful muntelui Jinpu.
Si bla bla bla si yap yap yap dupa ce sa chinuit la antrenament se va lupta cu Jugi. Ho the fuck is Jugi ? (va spun mai incolo sau cititi voi)
Baiatul nostru rau Jugi il va bate mar pana cand cu un singur deget, Tao il va omora (gen Vandame). Asa ca bla bla bla si yap yap yap....

Doua dezamagiri am la aceasta manga. Una este ca a aparut odata cu DragonBall avand acelasi gen, dar multi s-au dus la DB, poate din cauza ca nu stiau despre acest manga. Si al doilea rand, se termina chiar cand este o actiune. Ceea ce ma duce cu gandul ca trebuie sa citesc celalte manga-uri pentru a intelege mai bine, deoarece este vorba despre viata aceluiasi personaj.

Arta este destul de clara si sincer nu ma plang, este la fel ca in manga DragonBall.

Recomandare o fac sportivilor, sa vada ce inseamna adevaratul antrenament (parca nu stiu) si, desigur celor care iubesc acest gen .

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri