Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Conveni-N

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: Mar 19, 2008 to ?
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, Yuri, Seinen, Gender Bender
Authors: Wamusato, Haru (Story & Art)
Serialization: None

OK, o alta manga revizuita si chiar as putea spune ca este un ecchi comic care ma facut sa rad la povestea ridicola pe care o prezinta.

Povestea din Coveni-N este foarte aleatorie si plina de intamplari si lucruri ciudate. De la controlul mintii de catre gandaci pana la fantome indiene in Japonia (ce dracu cauta ei acolo nu stim).
Povestea se invarte in jurul unui magazin "Paraiso" (Paradis), magazin care a fost o data un mare succes si a atras o multime de vizitatori, din cauza "unicului" de angajati ciudati. Dar, brusc, incepe sa se intample lucruri ciudate, facandu-l sa-si pierda popularitatea - din cauza ca se crede a fi blestemat.
Un proaspat absolvent de facultate, Ichinotani Hikaru, va merge la un interviu de a se angaja.. dar din cauza unei intamplari el va lucra pe post de voluntariat.

Nu ma plang despre arta deoarece este ok, pentru ca si fiindca deoarece este un echii reusit. Exista o multime de nuditate, dar personajele se arata destul de bine (poate un pic prea mare pe partea de sus, desi ....)

Personajele sant ciudate la fel ca manga; un manager misterios, un bug asisten, o obsedata de inghetata, o fata poster nevinovata, si personajul nostru principal, un baiat care devine mai tarziu o fata.

Placerea acestei povesti este comicul si nudititatea (pervers !). Exista o multime de umor, si manga se bazeaza pe un concept destul de unic - magazinul blestemat.

Asa ca daca cauti o manga echii amuzant dar fara scene sexuale, asta ar fi o alegere buna.

Asa ca miau miau...

2 comentarii:

  1. dar dupa manag nu ar trebui sa iasa si animeul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu neaparat. Majoritatea cazurilor cand o manga devine celebra, atunci poate ca se va face un anime. Sau in alte cazuri cand un anime este favorit fanilor atunci se poate face si un manga.

    In Conveni-N (Konbinin) avem un manga de 1 volum, asta inseamna ca mai mult de un episod (OAV) nu se poate.

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri