Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Anne Freaks

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 24
Status: Finished
Published: Sep 2000 to Oct 2002
Genres: Mystery, Horror, Psychological
Authors: Kotegawa, Yua (Story & Art)
Serialization: Shounen Ace (Monthly)

Trebuie sa marturisesc ca sant genul de cititor care este nerabdator sa citeasca - in cazul acesta, povestea pare complexa si misterioasa, crezand ca dupa primul volum o sa renunt.

Povestea incepe cu doua fraze; "Hho is this girl, who's beenin in my dreams since early childhood ?" "She standing in the blood covered room and..." apoi cu un licean pe nume Yuri, care isi ingroapa trupul mamei sale in adancul pamantului. Apoi el este abordat de o fata ciudata, care se ofera sa-l ajute.
Asa ca otakuci si otakoace faceti cunostinta cu.... Anner Freaks, o fata ciudata stralucitoare (sexy), o adolescenta atractiva normala - cu exceptia faptului ca este intr-o misiune de as ucide tatal, fiind liderul extremist Grupul Kakusei.

Povestea este ciudata la fel ca numele acestui manga. Adica este un pic rasucita, este o poveste despre razbunare, dar in acel moment merge si o poveste de dragoste. Tulburat psihic atatia ani, Yuri vede in Anne un salvator, indiferent ca este o criminala care ucide cu sange rece. Ea il exploateaza la maxim, asigurandu-se de loialitatea lui servila.

Si ca sa nu par si eu rau, o sa va povestesc cat de cat despre ce este vorba in aceasta manga.
Anna, misteriosa si frumosa isi face aparitia in fata lui Yuri, baiatul care si-a ucis mama. Ea nu prezinta nici o ezitare in a ucide oameni, si mai ales personalitatea ei este periculosa.
Dupa ce isi pierde contactul cu realitatea si respinge invitatia Annei, el isi abandoneaza scoala pentru a ajuta pe Anna sa-si omoara tatal.
Pe de alta parte, Anna abordeaza, un alt baiat din Kyoto, Mitsuba. El traieste cu tatal si sora lui, iar Anna il va apara de atacul organizatiei extremiste.
Dupa ce sora si tatal lui Mitsuba au fost ucisi de catre organizatie, Mitsuba isi uneste fortele cu Anna pentru a se razbuna.

Dupa ce Yuri, Anna si Mitsuba stau impreuna (Uuuu !), ei se vor muta la Moe. El a fost initial un membru original al Grupului Kakusei, dar el lucreaza acum pentru Yakuza.
Dorind ca Moe sa fie liber, Anna merge la yakuza pentru al elibera, dar nu orice plan este bun si mai ales fiind o ciudata, ii va ucide pe toti din acea incapere.
Pe de alta parte, Hishikawa de la departamentul de siguranta publica are misiunea de a o urmarii pe Anna si de a incerca distrugerea organizatiei...

Yuri si Mitsuba cu ajutorul departamentul de siguranta publica, se infiltreaza ca spioni in grupul extremist.
Dupa ce toata organizatia este distrusa, Anna inebuneste complet din cauza mortii lui Moe. Misuba va fi in spital in coma, iar Yuri si Anna vor fi urmariti ca criminali.

Oricum povestea este mult mai complexa decat ce v-am spus. Iar daca santeti in cautarea unei manga rapide, nu prea complicata asupra mintii si daca nu te superi de violenta din poveste, Anne Freaks merita sa o citesti.
Si presimt ca vor face o versiune live action ...

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri