Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

You're Under Arrest

Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 79
Status: Finished
Published: 1989 to 1991
Genres: Action, Comedy, Police
Authors: Fujishima, Kosuke (Story)
Serialization: Morning

Stiu ca n-am mai postat nimic dar asa se intampla cand citesti o manga de 7 volume. Pai cum de am ales acesta poveste comica ?Uitandu-ma la anime-ul "You're Under Arrest" , si mai ales negasind toate episoadele, am decis, sa citesc manga. Povestea este... este o comedie pe paine , e prea funny... sa mor eu ! daca va mint !

"You're Under Arrest" este titlul acestei povesti comice, a unui manga si anime create de Kosuke Fujishima, fiind si prima lui manga, inainte de a fi cunoscut mai tarziu cu creatia Oh My Goddess!. Acesta poveste se concentreaza asupra unei sectii de politie in Sumida, Tokyo, unde ofiterii sectiei aborda in fiecare zi criminali, pastrand astfel conditiile de siguranta.

You're Under Arrest a fost adaptata in trei sezoane de televiziune, trei serii OVA si ATENTIE, un live-action.

Stiu ca ar fi trebuit sa spun mai multe dar imi este lene si mai ales povestile sant aceleasi.
Povestea se invarte in jurul Natsumi Tsujimoto si Kobayakawa Miyuki, doi membri de sex feminin din Tokyo Metropolitan Police Department si protagonistii show-ului in care acestia sant stationati fictiv Bokuto Police Precinct la Sumida, Tokyo. Seria este in mare parte episodic, si o mare parte din ea se concentreaza pe interactiunea dintre personajele principale exprimate prin umor.

Tema acestui manga se reflecta pe prietenia dintre Miyuki si Natsumi deoarece ei se confrunta cu viata lor personala si locul lor de munca ca ofiteri de politie.

Asa ca miau miau ...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri