Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Can't lose you

Information
Type: Manhwa
Volumes: 6
Chapters: 35
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Drama, Romance, Shoujo
Authors: Wann (Story & Art)
Serialization: None

Poveste: Manhwa-ul ofera o combinatie excelenta intre doua personaje provenite din doua lumi opuse, care se afla totusi intr-o legatura foarte stransa. Yooi este o fata ce se chinuie din greu zi si noapte sa castige maruntis pentru a putea plati datoria tatalui sau. Lida pe de alta parte, a avut parte de o viata plina de extravaganta, de o mostenire uluitoare si de o casatorie aranjata cu un barbat pe care ajunge sa il iubeasca, dar va lasa destinul lucrurile asa cum sunt? Nu.

Cele doua fete se intalnesc la scoala in care Yooi tocmai se transferase, iar atunci cand din greseala cade peste Lida, cele doua isi dau seama ca fata lor era identica.

Yooi nu poate refuza oferta tentanta a Lidei prin care aceasta ii propune sa fie dublura sa, in schimbul unei sume de bani de care avea mare nevoie. Dar, se trezeste cu o gramada de asasini pe urmele ei, ce incearca sa o ucida amplasand o bomba, insa este salvata de Gaon, logodnicul Lidei care nu simtea nimic pentru aceasta -> fusese o casatorie aranjata. Totusi, Gaon se indragosteste de Yooi, dublura Lidei (dar el nu stia acest lucru) si ea de el.

Lida pleaca intr-o calatorie mai lunga si o lasa pe Yooi sa isi faca treaba. In acest timp au loc multe evenimente, pe care le veti putea afla doar daca cititi ( :D ). Atunci cand Yooi inca fiind in viata Lidei trebuie sa isi ia angajamentul ca se va casatori cu Gaon, pe care il iubea si care o iubea, adevarata Lida apare in peisaj exact cand Yooi dorea sa marturiseasca tot adevarul.

Lida este impuscata de un asasin, si ajunge la spital unde are nevoie de transfuzie de sange, insa grupa de sange pe care o avea era foarte foarte rara in lume, iar spitalul nu dispunea de ea. Mama acesteia isi da seama ca mai este totusi o persoana, anume Yooi, ce aer aceasi grupa de sange.

Yooi ii doneaza sange si afla in spital cateva adevaruri interesante legate de o profetie, realizand ca intreaga ei viata a fost o minciuna. Gaon este dispus sa o ia de la capat, insa Yooi fuge impreuna cu Nao pe o insula care nu era marcata pe harta. Timp de un an Gaon este disperat, dorul fata de iubita sa fiind accentuat cu fiecare zi ce trecea, pana cand afla unde este si ca trebuie sa ajunga la ea imediat, deoarece oamenii bunicului ei erau pe urmele fetei si doreau sa o omoare, pentru ca profetia sa nu se poata adeverii (o sa vedeti ca e foarte interesant) .

In tot acest timp, Lida este foarte geloasa pe Yooi, deoarece i l-a luat si pe Gaon, si pe Ilya (o persoana ce era mereu in umbra Lidei, fata de care ea ii facuse promisiunea ca o sa ii aleaga locul in care va muri) si doreste si ea sa o omoare.

Finalul m-a surprins profund. Ma asteptam la cu totul altul, dar asta a fost mult mai bun. Chiar am plans, si chestia asta nu mi se intampla prea des, avand in vedere ca eram Ilya fan T_T . Toate se termina insa cu bine.. sau asa ne este precizat in manhwa, desi pentru mine nu a fost unul deloc fericit.

Grafica: Fenomenala! O grafica exceptionala, asa cum ne obisnuiesc mai toate manhwa-urile. Este pus accent pe fiecare detaliu, fiecare accent din fundal. O sa vedeti cat de realistice sunt desenate marea si norii, zici ca e fotografie. Yooi si Lina sunt foarte frumoase, Yooi mai ales spre sfarsit cand ii mai creste parul. Gaon este si el un tip foarte hot. Mi-a placut ca persnajele aveau buzele pline, si imi aducea oarecum aminte de Model. Plus ca grafica are si aspectul acela estetic, nu e foarte incarcat si il face usor de citit.

Concluzii: Un manhwa cu o idee originala zic eu, chiar daca la prima vedere nu pare. Se pune mult accentul pe conexiunea dintre gemeni (oups! am dezvaluit ceva) mai ales spre sfarsitul manhwa-ului, dar si pe iubire, pentru ca e multa iubire ascunsa in foarte multe forme. M-a impresionat enorm sacrificiul facut de Ilya care mi s-a parut a face toti bani. Poor Ilya T_T. A, da, si mi-a placut mult imbinarea indre dragoste si actiune, pentru ca nu ducem lipsa de nici una.


Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabila March, al carui blog ma face sa ma intreb.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri