Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Immortal Rain

Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: 66
Status: Publishing
Published: Sep 1, 1999 to 2011
Genres: Authors: Ozaki, Kaori (Story & Art)
Serialization: Wings

Daca ati citit "Shinigami of the East" o sa va dati seama ca aceasta manga este o continuare dupa ce moare Zol.

Dupa ce am citit acel one shot, am decis sa continui rasfoirea cu "Immortal Rain", deoarece doream sa stiu ce se va intampla incontinuare. Aceasta este plina de actiune, suspans, umor, frumusete, romantism, simbolism, bucurie si disperare, regret si de speranta...tot tacamul.

Immortal Rain (メテオ Meteor Metusala ) este un manga creat de Kaori Ozaki. Acesta a fost publicat pentru prima data in luna Wings antologia japoneza ca Meteor Metusala. In septembrie 2007, cu atualul volumului opt, a fost publicat in engleza de Tokyopop, cu restul serie.

Immortal Rain ne povesteste despre o tanara asasina, pe nume Machika care se jura ca o sa-l omoare pe Methuselah din cauza ca bunicul ei nu a putut incheia misiunea. (un fel de razbunare) Dar cand ea se duce dupa el, isi da seama ca este un om neindemanatic, pe nume Rain care a pierdut mai mult decat el poate purta in timpul vietii sale nenaturale.

Ca si in one shot, personajele sant pur si simplu superbe. In prima carte permite cititorului sa se familiarizeze cu principalele doua personalitati si dupa ce povestea avanseaza prin primele 4 volume, veti invata mai multe despre Machika si Rain; fundalurile lor, amintirile lor dureroase si plin de sperante spiritele.

Lucru care il bantuie pe Rain este nemurirea lui si de aceea isi doreste sal ucida pe cel care la facut nemuritor.

Arta este, in cea mai mare parte, pur si simplu frumosa, iar textul il face memorabil. In timp ce arta este, intr-adevar buna (ma refer la cel online, fiind desigur limitate), chiar si in alb-negru este usor sa apreciezi frumusetea fiecarui mesaj.

Deci, acum intrebati de ce este asa o poveste cu suferinta si bucurie ? Ei bine, dupa volumul 4, ritmul de complot incetineste un pic. Se simte fluxurile mai fortat si are mai putina tensiune. Relatia dintre personajele principale - Miaka si Rain - par sa fi atins limita, iar cei doi nu se mai dezvolta la fel de mult cum au facut-o inainte. Accentul pare a fi mai mult pe personaje minore.

Cu toate acestea, in ansamblu, este o poveste minunata, spun eu si cred ca ar prinde bine celor care vor o aventura sf.

Asa ca miau miau...

Un comentariu:

  1. Cool nu imi imagineam ca exista un site care sa faca review-uri la benzi desenate.

    Am decis sa citesc aseara acest manga...prima data nu am inteles povestea dar dupa ce am recitit articolul mi-am dat sama .

    Oricum nota 10 pentru site si articole si sper sa mai scri.

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri