Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Fantastic Tales

Information
Type: Manhua
Volumes: 5
Chapters: 21
Status: Finished
Published: 2004
Genres: Fantasy, Martial Arts, Shoujo
Authors: Yi, Huan (Story & Art)
Serialization: None

Dezamagit ! Sant dezamagit de acest manhua. In primul rand povestea care se repeta in fiecare capitol. Adica in fiecare capitol trebuie ca eroii nostri sa fie prinsi, apoi evadeaza si asa mai departe. Si, in al doilea rand, de la capitolul 2 grafica se strica.

Povestea ne descrie haotic ca Chaos il deranjeaza pe Zhong-Yuan (Middle Plain) ca cica Heidi, the Black Emperor, urca la tron, dar chestia este ca restul Wulin (the Martial Arts World) este la fel de linistit ca un ocean fara valuri. Avand in stanga lui ca vecin pe, Hua Yuan Shan (literal: "Campia Muntelui Chinezesc / Chinese Plain Mountain ", probabil o scoala de sabii) pentru a participa la un congres de arte martiale. Iar, Xin Moyi si Xu Xuan vor face in curand cunostinta cu Yue Ling Long, o tanara din Moyue Shan (literal: "Muntele Lunii Dracului / Devil Moon Mountain"), care va schimba cele doua lumi.

Deci pe scurt o poveste cu cavaleri, care reda in acest manga o adevarata story groaznica (iti dai seama iti bagi cutitul in burta de nervi). Una din problemele este prea scurta, dar autorul s-a dat cateva pagini mai mult pentru a remedia problema, si poate daca povestea putea sa fi fost spus mai bine, era ok.
Fluxul de lucru este bine in ceea ce priveste plotline-ul principal dar ideeile ar fi trebuit sa se afle intr-o idee. Dar legatura dintre idei este total absenta.

Ca exemplu: Moyi se incadreaza in dragoste cu Ling Long. Unde sau cand se intampla acest lucru? Eveniment A, B, C... sant prezentate in momentul in care el va ajunge sa realizeze ca o iubeste. Dar, in afara de prezentarea acestor lucruri, veti vedea nici o modificare cu caracter personal.

Toate personajele au fost si sant interesante. De fapt, toate personajele sant adorabile (o lumea a dragalasenii).
Un alt lucru care lipseste in manga, probabil, "bule de gandit" cu auto-reflectie; sau schimbare mai abila a expresiei faciale care expune schimbarea de caracter.

Nu stiu, dar cred ca pentru unii povestea va fi interesanta, dar pentru mine acesta ma dezamagit. Exista, de asemenea, o multime de plotholes-uri care au nevoie de umplere...
"I can accept that BaiDi also had the moon curse, but what in the world does it actually do; why is it that "people barely survived" when the curse was unleashed.."

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri