Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shinigami of the East

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 11
Status: Finished
Published: 2007 to 2011
Genres: Action, Fantasy
Authors: Ozaki, Kaori (Story & Art)
Serialization: Wings

Cred ca vreti sa ma intrebati daca este one shot sau manga ? Ei bine, dupa parerea mea este one shot, deoarece nu este originalul, dar este creat de acelasi autor. Manga trebui sa aibe 11 volume si se numeste "Immortal Rain" sau "Meteor Methuselah"

Povestea se imparte in 2 categori; una ar fi povestea lui Zol si Methuselah, iar a doua poveste ne povesteste despre viata lui Machika, care se presupune a fi fica lui Zol.
Este povestea incercarii a unui vanator de recompense singuratic, de a obtine suficienti bani pentru a cumpara libertatea sclavilor natiunii sale. O poveste despre dragoste, bani, viata si dusmani (pare a fi manea) si in ultimul rand tradare.

Personajul principal Zol - el isi traieste viata ca un vanator de recompense care ucide fara ezitare, dar in acelasi timp avand si o responasabilitate asupra cetatenilor. Povestea se va complica putin dupa aparitia Methuselah, care este urmarit de vanatorii de recompensa, deoarece este nemuritor. Desi Zol ii descopera identitatea, cei doi dezvolta o prietenie oricum ciudata.

Daca tot santem la Zol care are o pasiune asupra unei chelnerita draguta, dar care tocmai se intampla sa fie o sclava... si mai ales este insarcinata cu Machika!

Fiecare personaj are o anumita unicitate a ei, dar, ordinea de zi dezvaluie adevarata lor evolutie.

Bucuria pe care mi-a adus-o este cum un vanator de recompense, isi traieste viata de zi cu zi ucigand pentru recompensa si simpla poveste.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri