Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Blame!

Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 66
Status: Finished
Published: 1998 to 2003
Genres: Action, Sci-Fi, Seinen
Authors: Nihei, Tsutomu (Story & Art)
Serialization: Afternoon

“Maybe on Earth. Maybe in the Future” cam asa ceva spunea un user dupa ce a citit aceasta manga.
Si cum eu nu prea credeam ce a spus, am decis sa trag si eu cu ochii prin el, ramanand cu cu o singura intrebare "Oare e posibil asa ceva ?" adica un profesor avea voie sa si omoare un elev deoarece era ceva legal. Bine, dar in poveste cam toti aveau voie sa se omoare.

Cum era de asteptat dupa titlul acestui manga cyberpunk, Blame! este o poveste futurista intunecata, amestecat cu suficienta actiune pentru a va mentine la marginea scaunului dumneavoastra (da, e adevarat !). Spre deosebire de alte lucrari de acelasi gen, Blame! evita de cele mai multe ori filosofia sau, intrebarile existentiale, asociat cu cyberpunk.

Killy este un om singuratic care calatoreste, aparent nesfarsit, printr-un labirint din beton si otel. El lupta cu cyborgi si cu alte cosmaruri futuristice, cautand ceva numit Net Terminal Genes.

Intrebarea voastra: "Dar bai DreamsKeeper, de ce ai scris asa de putin despre poveste"
Raspunsul: "Pai, din mai multe motive. Povestea este neintelesa, iar arta arata de acum 20 de ani ca in revistele SF... si mai ales nu ma atras asa de mult"

Unii spun ca este o manga buna, simtind niste furnicaturi in stomac, dar pentru mine a fost ceva simplu . Adica daca doriti sa va dati mare ca ati citi o manga in 2 min, asta ar fi cea mai buna alegere, indiferent ca contine multe citate.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri