Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Evyione

Information
Type: Manhwa
Volumes: 4
Chapters: 27
Status: Publishing
Published: 2007 to ?
Genres: Romance
Authors: Kim, Young Hee (Story & Art)
Serialization: None

Taica ! deoarece vine pastele, am propus sa va recomand o manga romantica bazata pe desenu animat - Mica Sirena.

Stiu ca acest manga korean are o poveste bazata pe desenul de la disney, dar va pot spune ca arta acestui manga nici nu poate fi comparat cu desenul animat.

Amintiti-va povestea "The Little Mermaid" care a cazut in dragoste cu printul elegant ? Acum, imaginati-va inversarea rolurilor.

Cele mai multe dintre detalii din primul volum este petrecut in curs de dezvoltare a printesei (Evyione). Ea este o printesa, si dupa ce a fost salvat de siren, ea este tras de pe plaja de catre un strain chipes care avea gand sa se sinucide. Ea a petrece o zi de viata ca un om de rand cu el, pastrandu-si identitate. Intre timp, sirenul face un lucru blestemat - se transforma intr-un om -, si cei doi se intalnesc la sfarsitul volumului (iti dai seama cum te tine in suspans).

Arta este sfidatoare si iti taie din rasuflare, si, desi terenul este cu siguranta interesant, fata de 'original' (am mai vazut multe alte adaptari non-manga in cazul in care rolurile sant inversate ) Cu toate acestea, modul in care mangaka portretizeaza caractere, si modul in care ea face lucrurile este cu siguranta o gura de aer proaspat.
Cea mai buna comparatie in sectiunea 'arta' ar fi manga "The Bride of the Water God"

Personajul masculin te da peste cap (nu sant gay) si spun asta deoarece mi se pare a fi mai original (el este cel cu parul lung care curge si nu poarta nimic, iar coada lui este intocmita bine (va dati seama daca s-ar tunde toti ar fi numai floace), in timp ce la suprafata oamenii sant in costume de epoca si au parul scurt.

Autorul mentioneaza ca povestea lui ar trebui sa aiba loc in anii 1700, iar locatia fiind o tara fictiva european care e vag franceza / italiana.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri