Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Man of Many Faces


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 11
Status: Finished
Published: 1990 to 1991
Genres: Comedy, Fantasy, Shoujo
Authors: CLAMP (Story & Art), Ohkawa, Nanase (Story)
Serialization: Newtype

Man of Many Faces (20面相におねがい!! Nijū Mensō ni Onegai!!?, lit. 20 Faces, Please!!) este un manga facut de CLAMP si ne vorbeste despre un baiat de noua ani pe nume Akira Ijyuin. El este un hot vcre fura bijuteri pentru cele doua mame ale lui si este cunoscut sub numele de Omul cu 20 de fete.
Povestea "Omul cu multe fete" apare simultan in ambele manga; CLAMP School Detectives si Duklyon. Manga a fost publicat in limba engleza de catre Tokyopop , pastrand dreptul de format.
Desi Akira Ijyuin este un maestru al deghizarilor si un hot cu experienta, nimic nu putea sa-l pregateasca pentru prima intalnire cu Utako Okawa.
In acea noapte predestinata, hotul nostru celebru i-sa furat singurul lucru pe care nu-l credea ca va fi furat - inima lui nevinovata. Cei doi se indragostesc, iar in cele doua volume din serie ne reda melodia de dragoste intre un hot misterios cu renumele "20 Chipuri" si o fata inteligenta,Okawa Utako.
In ciuda varstei lor foarte tinere, ei vor lupta, prin orice obstacole pentru a ajunge la inima si dragostea celuilant.Ijūin Akira (伊集院玲 ? )
Sex: Masculin
Varsta: 9
Zi de nastere: 24 decembrie
Un baiat de scoala, cu o viata dubla. In timpul zilei, el este un elev de clasa a IV-a divizie elementare de campus scolar CLAMP, si, de asemenea, Treasurer of the Elementary Division Student Council. Noaptea, el devine un hot misterios care fura lucruri pentru cele doua mame.
Desi el este de numai 9 ani, el a stapaneste deja abilitatiile mare in deghizare si hotie, si mai ales este succesorul a unui hot de renume '20 Faces', care a fost, de asemenea, tatal lui Akira. Dupa ce tatal sau dispare, Akira ii ia locul si mosteneste numele de '20 Faces'.
Akira este atat de pur incat mai crede in Mos Craciun. Este de asemenea, foarte bun la gatit si gospodar. Gatitul este declarat a fi echivalent cu cei mai buni bucatarii , in timp ce harul sau in treburile gospodaresti il face cel mai dorit burlac.

Okawa Utako (大川咏心 ? )
Sex: Femeie
Varsta: 5
A doua fiica a Okawa Zaibatsu. Atunci cand il intalneste pe Akira este la inceputul povestii.
Utako nu este buna la gatit si menaj - confunda sarea cu zaharul. Cu toate acestea, incearca sa fie cea mai buna sotie din lume.
Utako pare a fi mai matura decat cele de varsta ei, chiar mai matura decat cei mai in varsta decat ea. Ea devine angajata lui Akira si se casatoreste cu Akira la 18 ani.
Cariera sa în viitor este o educatoare.

Mamele (お母さんA, B / ? )
Sex: Femeie
Acestea sant denumite, atunci cand este necesar sa se diferentieze, ca "Mama A" si "Mama B". Ele par a fi gemeni identici . Ele sant extrem de bogate si foarte frumos, cu toate acestea, personalitatea lor sant copilaresti. Motivul de ce Akira are doua mame este inca un mister pe care CLAMP nu a dezvaluit-o.

Kobayashi Ryūsuke (小林龙佑 ? )
Sex: Masculin
Varsta: 16
Un elev de liceu in CLAMP School's anul 1, grupa Z. Visul lui este sa devina un detectiv pentru a captura pe 20 Faces. Ca atare, el e mereu in centrul fiecarui jaf facut de 20 Faces. Este constient ca Akira este de fapt 20 Faces, desi este un bun prieten cu el.
In ultimii sai ani, Ryūsuke reuseste in a deveni un detectiv, desi personalitatea acestuia nu sa schimbat prea mult din liceu.

Akechi Shigetaka (明智茂贵 ? )
Sex: Masculin
Varsta: 25
Unchiul lui Akira. El lucreaza la infirmeria CLAMP School ca un medic pediatru. Un individ bun la suflet, care pare sa fie pe deplin constient de faptul ca Akira este, de fapt 20 Faces.

Nu mai vorbesc de grafica pentru ca nu are rost. Deoarece s-ar putea sa fie modificate - daca le vizualizati online, iar daca cumparati manga s-ar putea sa nimeriti grafica originala.

Asa ca daca indragiti grupul CLAMP si doriti o manga comica, va sfatuiesc acest manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri