Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Towards the Darkness

Information 
Type: One Shot 
Volumes: 1 
Chapters: 1 
Status: Finished 
Published: Dec 2002 
Genres: Horror, Seinen 
Authors: Yamamoto, Takato (Story & Art) 
Serialization: AX 

Da stiu ! ca sa dus revelionul, si ar trebui sa va bag ceva calm, dar asta e. Ce as putea spune despre acest one shot ? Pai simplu, este bizar ! Este un ero-guro. Deci povestea este vorba despre un baiat, deci este un yaoi. Stiu ca sant un admirator nevinovat a lui Yamamoto, dar acest one shot deja ma pus cu fata spre un zid. "WTF is that !?" as putea spune. Sincer sa fiu am inteles cateva fragmente, si va pot spune ca este one shot bazat pe o fantezie, sau mai degraba pe un vis. Alta explicatie nu am gasit. Indiferent ca e bizar, acest tip de manga are ca radacina prin secolele medievale a Japoniei, iar pe langa povestea stranie, veti fi uimiti de arta erotica. Nu cred ca este intr-adevar infricosator... dar poate speria un citititor foarte tanar, doar prin faptul ca este un guro (eu am avut cosmaruri).
A meritat oare sa pierd 4 minute din viata ? Ei bine, cred ca da, dar oare mintea mea va scapa vreodata de acele imagini ? Nu cred ! Asa ca miau miau...

2 comentarii:

 1. OMG ! ce gay e aceaste desene. Cine dracu poate sa se uite la asa ceva. Cred ca o minte bolnava poate vedea asa ceva.
  Cum dracu poti sa te uiti la asa ceva... nu inteleg

  RăspundețiȘtergere
 2. Aoleu cate reviewri a mai aparut nici nu l-am terminat pe celalt... o sa ma uit si la asta

  @Anonim daca ai fi fost fata poate intelegeai. Cum un baiat poate sa se uite la un film cu lesbiene asa poate sa se uite si o fata la un film cu gay.

  Din cate am observat ownerul este singurul care scrie pe aici.
  Asa ca bye bye all si bafta incontinuare dreams

  RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri