Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

School Shock


Information
Type: Manhua
Volumes: 2
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2009 to ?
Genres: Action, Comedy, Fantasy, Mecha, Romance, School, Sci-Fi
Authors: Heng, Sun (Story & Art)
Serialization: None

Combinam ; una frumoasa fata, o masinarie si o insecta ca design, si am creat cea mai tare masinarie de lupta.

Povestea din acest manga chinezesc (manhua), School Shock are loc prin anul 2017, si ne prezinta o noua generatie de arme de distrugere in masa. Shun Xuan Hao este un adolescent normal care nu are nici un plan de viata (ca mine), pur si simplu traieste. Dar ca orice manga interesanta cat de cat, el va avea o zi cam ghinionista fiind luat ostatic de catre insurgenti. El este primul ales pentru a fi executat, dar ghinionul se transforma in nororc si este salvat miraculos de o fata frumoasa in armura lupta ciudata.


Deci in anul 2017, o noua generatie de cursa a inarmarilor este in curs de dezvoltare. "Avangarde" sant un nou tip de arme folosite pe campul de lupta, fiind un fel de cyborg. Liu Li (e asa de frumoasa >.< ) - un Vanguard, care este pe cale sa se pensioneze. In ultima 380 de zile de 'adios' primeste ultima misiune de al proteja pe...?.... ati ghicit ! pe domnul Shun Xuan Hao.

Se spune ca el detine o putere nebanuita, ceea ce inseamna, ca cel care detine puterea poate detine si pacea.Arta este frumoasa cum puteti vedea in pozele de deasupra. Marea arta, atunci cand vine vorba de afisarea fetei. Ea este intocmita sexy fara proportii ridicole. Premisa ar putea fi similar cu mahoromatic, dar executia este atat de diferita. Fata este criminal atat ca design cat si la personalitate, are o inima de piatra.

Actiunea exista, fara sa sufoce foarte mult celalate genuri. Avem aici si comedie cat cuprinde, mai ales romantism.

Este un amestec de multe lucruri, si cred ca primul lucru pe care l-ati spune ar fi "WTF ! ce dracu este cu manga asta ?" Primele capitole ar putea fi ceva din "Full Metal Panic - Guro"

Desigur, una dintre cele care s-ar putea apropia este "Ghost In The Shell", si, ar mai fi un candidat - Evangelion. Si cred ca ati dori, de asemenea, sa includa Saishuu Heiki Kanojo.
V-as dori in mod sigur sa incercati.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri