Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Esprit

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 15
Status: Publishing
Published: Nov 2008 to ?
Genres: Adventure, Fantasy, Shounen
Authors: Tsutsui, Taishi (Story & Art)
Serialization: Comic Blade

La inceput am crezut ca este o poveste care se intampa in zilele noastre, dar pe parcurs am aflat ca se intampla intr-o lume fantastica, unde nu prea exista continent ci insule.

Povestea incepe bine cu o fata simpla care sare dintr-un copac in alt copac, si asa mai departe.

"Poti face orice daca iti pui minte" cam asta este modul in care a fost invatat personajul nostru principal, Mio... de catre tutorele ei, Reki, un baiat chipes care la prima vedere pare lenes.

Mio Lunacanta nascuta pe o insula, este plina de viata (suna naspa). Ea afla de la un nou personaj numit Sara - care ii va face o vizita - ca mai exista insule similare peste ocean si care sant numite "home". "Casa" sau insula lui Mio este considerata "unreclaimed home", ceea ce inseamna ca inca nu a fost descoperita.

Sara este un membru al unei organizatii care exploreaza si gestioneaza mai multe "Homes", insule la fel ca a lui Mio. Pentru Mio acesta persoana este considerata biletul pentru o noua aventura.

Exploratorul este numit "koumuin" sau marinarul care descopera si studiaza aceste "unreclaimed home". Marinarii nu sant doar simpli exploratori, ei au 'niste' puteri speciale numite "Jinx," care poate fi trezita prin vointa.

Intr-o zi, Mio intalneste un marinar, Sara, care ii spune de alte case (insule), cum ar fi "mermaid home" si "magic home". Curiozitatea lui Mio o va impinge intr-o aventura atat interesanta cat si amuzanta, si decide sa devina un marinar.

Ei bine as putea spune la inceput, exista ceva interesant in acest manga: personajul principal, cam neobisnuit intr-o manga shounen.

Asa ca astept sa-mi spuneti cum vi sa parut.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri