Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Futari to Futari

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Publishing
Published: 2009 to ?
Genres: Romance, Shoujo Ai, Yuri
Authors: Yoshitomi, Akihito (Story & Art)
Serialization: Comic Yuri Hime S

Ce ar face doua lesbiene care traiesc sub acelasi acopersi si se duc la aceasi scoala, plus in aceasi clasa ?

"Doua si doua" (Futari la Futari) este un manga yuri de Akihito Yoshitomi (吉富昭 仁) serializat in Yuri Hime S, cu doar cinci capitole. Dar nu asta e ideea, si nici ca-mi place aceasta poveste, ci pur si simplu titlul se potriveste de minune cu povestea acestui manga.

Povestea se invarte in jurul a patru fete intr-un adevarat patrat al dragostei cu diferite complicati. Ayumi si Sayako (cele care am spus mai sus) sant colegi si prietene foarte bune. Ayumi este cuplata cu Asami, in timp ce Sayako este este cuplata cu Keiko.
Se pare Asami si Keiko au fost cuplate reciproc si au ramas prietene bune. Pentru a complica lucrurile mai departe, Ayumi si Sayako au sentimente una fata de cealalta unde relatia lor se va dezvolta in ceva mai mult.

Manga face o treaba frumoasa in portretiza tensiunia clare intre cele patru fete. In acelasi timp, furia nu poate pune stapanire pe romantism. Ea are un echilibru delicat intre emotiile si momentele dramatice. Acest lucru este promovat prin diverse scene de sex in miscare.Akihito Yoshitomi este un nume usor de recunoscut in comunitate yuri (Blue Drop, Tropical Girls ... etc). El nu este strain de manga yuri. "Doua si doi" nu este o exceptie. Scenele de sex sant mai ales superbe.

Cu toate acestea, eu as plange si nu as plange. Toate personajele sant similare, si nu vorbesc numai in Futari to Futari, dar si in cele mai multe lucrari a lui Akihito Yoshitomi.
Nu stiu cati dintre voi isi dau seama la inceput, dar personajele sant identice, unii ar deveni foarte confuzi in chestia 'care pe care inseala'.

Ca sa va dati sema ce am vrut mai sus cu patratul dragostei, solutia ar fi matematica simpla; 2 + 2 = 4.Ok, daca esti lesbi sau gay si 'doreste' sa vada cum este dragostea intre doua sexe comune, acesta manga ar fi o alegere buna.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri