Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Holy Night

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Feb 2009
Genres: Ecchi, Horror, Supernatural
Authors: Kago, Shintaro (Story & Art)
Serialization: Comic Megastore H

Stiu ca nu este Craciunul dar Holy Night este o manga care contine diverse scene... Dar inainte de a spune povestea , doresc sa va atrag atentia - fiti pe faza cand o cautati. Deoarece sant trei one shot-uri cu acelasi nume, dar cu genuri diferite.

Asa ca eu am ales genul horror.

Am crezut prima data ca are o poveste frumoasa romantic-dramatica de Craciun, cand toti oamenii sant fericiti. Dar se pare ca povestea ne arata ca Mos Craciun este suparat.
Imaginati-va ca Mos Craciun numai vine odata pe an , ci odata pe saptamana (Uraaa !).

Acum, Mos Craciun terorizeaza pe toata lumea prin inundatii de cadouri nedorite. Singurul mod de a opri pe Santa si al trimite acasa, este sa-l convinga ca toti sant multumiti cu ceea ce au... sau asa cred ei !?

Povestea incepe cu o familie care intra in panica si incearca sa se baricadeze in propria casa spunand "He's come...". Deoadata isi face aparitia, spargandu-le usa multe cadouri. Asa ca lumea este invadata de inundatia de cadouri.

Holy Night este impartit intre o fata care incearca sa gaseasca o modalitate de al opri pe Santa, prin folosirea obiectelor din cutiile de cadouri, si diferite scheme guvernamentale pentru a incerca, captura sau elimina pe Santa.
Acum eu cred ca o sa ziceti dar ce este rau in asta ? Pai este rau daca in fiecare cutie se afla cate patru vibratoare (Uuuuuu ! >.<').
Sfarsitul povesti nu cred ca ar trebui dezvaluita, iar autorul si arta cred ca le stiti.

Asa ca miau miau...

Un comentariu:

  1. Inca o data? :)) parea interesant si mi-au fost distruse visele inca o data de cadou :| :))

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri