Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kitsune to Atori

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 3
Status: Finished
Published: Jun 9, 2007
Genres: Comedy, Historical, Horror, Romance, School, Shoujo, Supernatural
Authors: Takeda, Hinata (Story & Art)
Serialization: Dragon Age Pure

Salutare zombilor ! salutare lume ! salutare otacilor si otacocilor. Azi va prezint un manga ciudat, care contine 3 povesti diferite.
Cea mai interesanta poveste este intitulata dupa Kitsune to Atori.

Deci ! manga se imparte in trei povesti:
1. Kitsune ta Atori
Aceasta este un basm dintre om si o vulpe demon, Atori, care uraste minciunile, si sora ei, care a pierdut un ochi din cauza unei vulpi demon.
2. Doll's Girl
Minori este fata care ii place sa fie lasata in pace pentru a crea hainute pentru papusi. Kanae este fata care e mereu entuziasta. Atunci cand cele doua fete ajung in spital, ele devin prietene. Dar atunci cand lacrimile apar, acestea va lupta pentru a fi din nou impreuna.
3. Yaeka nu Karute

Deoarece titlul se numeste Kitsune to Atori, si deoarece este cea mai importanta poveste, asa ca... vom discuta despre Kitsune to Atori.
Este o colectie de trei parti care par a fi ciudate, indiferent ca n-au nimic in comun, cu exceptia creatorului - Takeda Hinata.


Prima jumatate a cartii, "Kitsune to Atori," urmareste viata, moartea si dinou viata (si decese, etc, etc,) si pe cele doua surorile Kanae si Atori. Atori o iubeste pe sora ei mai mare, dar uraste vulpile care bantuie altarul in care traiesc.
Evident este trist ca acel altar este dedicat vulpilor, dar atunci cant Atori o ucide pe sora ei, nu e nimic ce putem face. Nici nu putem face nimic atunci cand le vom vedea inca o data in viata, numai de data aceasta cand Atori trebuie sa moara neaparat. Povestea este un pic ciudata, deprimanta , un pic violenta, si putina durere de capatana cand ajungeti sa va puneti intrebari de genul; "Stai, nu a fost ca ...? Dar ea a crezut ca ...? Nu-i asa?"

"Simbol al divinitatii vulpoiul este in Japonia insotitorul lui Inari, divinitate a belsugului. In fata templelor lui Inari sant intotdeauna statui de vulpe. Aspectul demonic al vulpii in imageria folclorica japoneza este adus de Kitsune, demonul vulpe care pedepseste cu cazuri de isterie pe cei zgarciti si le poseda sufletul celor dominati de pofte carnale.

In China vulpile erau considerate detinatoarele puterilor longevitatii deoarece aveau vizuinele in pamant si acolo ascultau tainele Pamantului Mama. Cand atinge o anumita longevitate animalul poate deveni fabuloasa - Vulpe cu Noua Cozi. Tot chinezii afirma ca vulpea este singurul animal care saluta rasaritul Soarelui cu labutele unite in fata piepului si cu capul inclinat.

In basmele populare romanesti vulpea este foarte aproape de portetul sau din natura, un animal viclean, descurcaret, si inzestrat cu o doza mare de umor. "

A doua jumatate a cartii, "Doll's Girl", ne povesteste despre o fata introvertita si singuratica, Minori, care a fost spitalizata pentru o lunga perioada de timp, dupa moartea tatalui ei. Minori se linisteste in singuratatea ei in a face haine pentru o papusa. Cand Kanae, o fata putin mai in varsta decat Minori si exact opusul ei in personalitate, isi face aparitia, atunci o va arunca pe Minori intr-un nou haos. Kanae este obsedat de haine, extravertita si brand-constienta.
Atunci cand ziua de operatia a lui Kanae se apropie, Minori va face un farmec de protectie. Minori taie frunze de iedera care, in limba de flori, inseamna "prietenie vesnica."
Kanae vrea sa vada ce este in interiorul acelui obiect, dar Minori nu o va lasa, jenat de momentul ei de afectivitate. Minori crede ca Kanae nu o apreciaza, asa ca ii va cere inapoi mamori-ul (amuleta).

A treia poveste, "Airmail Yaeka lui," implica o scoala medicala, precum si unele personaje care arata ca niste sugari, o multime de animale, si personaje cool adult care arata toate de la mijlocul-adolescentei. A fost foarte dramatic, cu interioare distractive, dar care nu se potriveau cu povestestile de dinainte.

Grafica dintre cele 3 parti sant diferite, indiferent ca ele se aseamana.
Sant sigur ca aici, grafica care ii apartine stilul Takeda Hinata arata inspaimantator de similar cu cel a lui Ken Kurogane.

Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabilul DreamsKeeper, al carui blog ma face sa plang.

Asa ca miau miau...

2 comentarii:

 1. dar unde pot gasi aceste manga si doujinshi ca sa le pot citi??? aici pe site nu aveti capitole care pot fi citite ??daca da unde as putea sa intru? sau ziceti-mi un site unde le pot gasi.....

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anonim manga Kitsune to Atori il poti gasi:
  -in romana pe RoManga
  -in engleaza pe www.mangafox.com (daca doresti sa citesti si alte manga-uri) Noi nu ne ocupam de tradus ci doar facem review-uri.

  Singurul site care se ocupa de colectarea 'manga in romana' este mangazup.ro

  Daca doresti sa navighezi mai usor in sectiunea manga online, citeste acest articol; Cum sa citesti online

  RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri