Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Zatoichi

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 2
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Action, Historical, Martial Arts, Samurai, Seinen
Authors: Hirata, Hiroshi (Story & Art)
Serialization: None

Zatoichi este un personaj fictiv prezentat in cel mai longeviv serial de film din Japonia. Si ca sa para mai interesant este un manga simplu care poate fi tradus de unul dintre fansuburile romanesti, indiferent ca sant incepatori. Spun asta deoarece nu contine prea multe cuvinte, chiar in unele pagini nu se gaseste nici un dialog.

Acest este adaptarea a unui film care are doua povesti, casindu-se astfel si in acest "oneshot" cu 2 capitole:

The Ballad of Zatoich: Zatoichi vine in ajutorul unui muribund, care ii cere sa duca o punga de bani pentru "Taichi". Zatoichi nu are nici o idee cine este, dar atunci cand ajunge in acel oras, afla ca cetatenii sant hartuiti de gangsteri. El constata ca "Taichi" a este fiul omului care a fost ucis. De-a lungul calatoriilor sale, el se va intalnit cu un calugar orb.
In incercarea de a ajuta orasul, Zatoichi va ucide pe unii gangsteri si devine un erou pentru baiat. El trebuie sa faca o alegere daca sa ramana si sa apere orasul sau sa plece vazandus-si de drumul sau.

Zatoichi's Pilgrimage: Dupa ce el este atacat intr-un mic sat terorizat de o banda de hoti, Zatoichi - legendarul spadasin orb (ta ta dam ) - este obligat sa ucida un tanar, pentru a se auto-apara. Dar deoarece soarta este o 'curva', il va duce in curand la Okichi-l - o femeie - fiind sora tanarului ucis.

Sincer sa fiu cele doua povesti se aseamana, adica sa fim seriosi; baiatul, gangsteri, si el ucigand tot ce ii pica in sabie.

Caracterul personajului, un orb maseur si swordmaster , a fost creat de romancierul Kan Shimozawa (子母寛 Shimozawa Kan ? ). Acest personaj minor a fost initial dezvoltat pentru Daiei Studios (acum Kadokawa Pictures ).
Zatoichi este un hoinar orb care traieste de pe urma pariurilor si masajelor. Insa in spatele umilei sale purtari, Zatoichi este un maestru al sabiei, binecuvantat cu un atac fulgerator si lovituri cu o precizie uimitoare.

Deci daca vrei sa traduci un manga fara batai de cap, sau daca vrei sa citesti ceva scurt si simplu "Zatoichi" este alesul.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri