Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

He's Dedicated to Roses

Information
Type: Manhwa
Volumes: 11
Chapters: 42
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Comedy
Authors: Hwang, Mi Ri (Story & Art)
Serialization: None

Povestea: Choi Ida, si in acelasi timp Choi Yodah, provine dintr-o familie saraca, fiind "menajera" lui Mimi, fata sub a carei familii se supun parintii lui Choi Ida. Ceea ce inseamna ca Ida are de a face tot ceea ce ii spune Mimi, doar pentru ca tatal sau sa nu fie aruncat in inchisoare, si pentru a nu ramane in strada, din cauza datoriilor pentru care, chiar daca ar lucra o viata, nu ar avea cum sa le achite.
Viata lui Choi Ida, o fata cu doua codite si niste ochelari, o viata grea, fiind mereu tratata asemenea unei slugi, trebuind sa i se supuna lui Mimi, o fata plina de sine, care vorbea despre ea numai la persoana a treia [m-am saturat de cate ori tot zicea Mimi wants, Mimi doesn't have..], inganfata, de bani gata, cu toate calitatile unui copil cu nasul pe sus.
Insa Choi Ida, acea fata cu un aspect relativ de tocilara, este in acelasi timp si Choi Yodah, un baiat rebel, pe care dupa ce-l intalneai, devenea spaima ta. Toata aceasta incurcatura intre Choi Ida si Choi Yodah pornise de la memoriile din copilarie ale lui Ida, care dorea intr-un fel razbunarea. Insa era greu sa fii doua persoane in acelasi timp, fara a te da de gol.
Si toata actiunea incepe din momentul in care Gang Naru apare in scena... De aici, incepe telenovela.

Va spun, cu subiect diferit, dat este structurat si are aproape aceleasi trasaturi ca Desire Climax. Asa ca starea pe care v-a creat-o Desire Climax, este posibil sa vi-o creeze si acest manhwa. La fel, este cam lalait in primele 30 de capitole, fara complicatii, cu Gang Naru care crede ca este homosexual fiindca il place pe Choi Yodah, si cu Choi Yodah care nu vrea ca Gang Naru sa afle ca este de fapt Choi Ida.

Razboi intre clase sociale, iarasi, cei bogati nu se amesteca cu aceia saraci, de rang inferior. Si cat trebuie sa fuga un om, sa se ascunda, pentru a fi cat de cat tratat acceptabil si pentru a putea sa traiasca in niste conditii favorabile. Deoarece erau persoane care nu stiau decat de Choi Yodah, altele care stiau numai de Choi Ida, ea avea sa-si imparta timpul, si sa aiba grija de a nu il lasa pe Gang Naru sa afle cine este.

Si iarasi, in ultimele 10 capitole apar complicatii, exact ca in Desire Climax, X este criminal, Y este de fapt Z, si tot asa. Adica, iarasi actiunea este concentrata in ultimele.. 4 capitole de manga ca sa zic, si totul parca trece prea brusc, dintr-o extrema in alta. De la situatia deplorabila a lui Choi Ida, ajunge adorata de toti, si ajunge ca tot sa o iubeasca. De la situatie de diva a lui Mimi, ajunge cu tatal la inchisoare si o simpla fetita deprimata si lovita cu picioarele [ la figurat spus].

Calitatea lui este ca la inceput, chiar nu este luata actiunea prea repede, insa ai senzatia ca manhwa-ka-ul s-a plictisit la final, si a facut totul sa treaca mult prea in viteza. Nici nu te dezmeticeai din aflat ceva, ca mai aflai si altceva pe deasupra, si te incurcai in relatii si in posturi de de.. te durea capul >>".

La Martial Arts si Comedy sta slab. Adica, am transcris si eu Martial Arts de la sursa, dar nu mi se pare. Ce, dat cu picioarele se numeste asa? Sau cateva lupte pe acolo? Si la Comedy, nu prea sunt momente amuzante, decat foarte putin. Adica, eu nu am ras... Desi, sunt unele parti cu menirea asta.

Am incercat sa va dau cat mai putine detalii despre ce se intampla in manhwa, urasc sa dau spoilere, am boala pe ele.

Ca subiect, este interesant, insa mi-ar fi placut mai mult ca Choi Ida sa ramana Choi Yodah.

Grafica: Spre deosebire de alte manhwa-uri pe creum Flowers of Evil, Model [nu, nu le-am citit, doar m-a stresat Tsume cu ele], este mic copil. Personajele sunt dragute, au ochi sclipitori, sunt desenate ingrijit, sunt si ceva elemente de decor, insa nu poti spune ca manhwa-ul exceleaza prin grafica. Si bineinteles, artwork-uri pauza, doar coperti dragute. Desi pe toate copertile sunt aceleasi personaje.

Concluzii: Eeste dragut, insa nu ar fi fost mai cute ca Choi Ida sa nu devina atat de feminina si sa ramana Choi Yodah, sa fie mai baietoasa? Nu era mai cute, nu se potrivea mai bine cu Naru? :o3 Adica, ar fi fost original. Chiar daca Naru ar fi stiut ca e fata, ar fi format un cuplu mai dragut. Si asta este prima greseala a lui Hwang Mi Ri. Daca se intampla asa, dadeam 10 fara vreo discutie.

Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabila HoneyABS, al carui nume nu cunosc.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri