Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Lord

Information
Type: Manga
Volumes: 22
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Jan 28, 2005 to ?
Genres: Action, Historical
Authors: Ikegami, Ryoichi (Art), Buronson (Story)
Serialization: Big Comic Superior

Nu stiu ce as putea sa spun despre aceasta manga... Oricum ea este destul de interesanta, si are ca tema cele trei regate.

Chō-Sangokushi -LORD (超三国志-覇, lit. Extraordinary Records of Three Kingdoms -LORD), cunoscut sub numele de Domnul (覇, Ha, lit: Conqueror) este o manga intocmita de Ryoichi Ikegami si scrisa de Buronson.
"Lord" marcheaza a patra oara cand cei doi lucreaza impreuna la o manga. Ei au mai colaborat in Strain, Sanctuary si Heat castingand in 2002 Shogakukan Manga Award.

Povestea se bazeaza vag pe cele Trei Regate din istoria Chineza, unde interesul este perioada legendara al folclorului Romance of the Three Kingdoms.

Acesta incepe din vechea Japonie, cunoscut sub numele de Wa. Ryouu, un razboinic din Wa, poveste reginei din acea vreme, ca sa intalnit cu Cao Cao, un reprezentant al tinutului celor trei regate - China. Ryouu nu este vazut ca un om vrednic si este lasat sa se intoarca in China, cu speranta de a guverna un tinut .Ryouu, inoata in China ceva de genul asta si se intalneste cu Liu Bei. In acea poveste, Liu Bei este un douchebag masiv (un cocalar smecher (nenorocit).
Guan Yu and Zhang Fei fare batter. Guan Yu este atent si inteligent, in timp ce Zhang Fei masiv si puternic, dar temperat.
Pentru a va oferi o idee cum ar arata douchebaggery Liu Bei, va spun doar ca omul este intr-o camera plina de aur, intins pe o piele de tigru in timp ce unele servitoare pe jumatate goale il freaza (spala) pe unde mai jos (vreau si eu !!... sa fiu spalat).Deoarece orice cocalar are un mare ghinion, o sa vedem pe parcurs ca Liu Bei va da coltul.
Pai cum ? Simplu ! El merge in mod deliberat si rapeste pe fata Zhang Fei care este o dulce. Sa nu spun ca violul este accidental, dar Liu Bei merge dupa aceasta in special pentru ca el stie ca Zhang Fei are sentimente fata de el.
Asa ca mai incolo isi face aparitia domnul Ryouu care il va ucide pe Liu Bei, luandu-i locul. Dupa aceea, Guan Yu decide sa-l faca pe Ryouu "Liu Bei", in scopul de a-si indeplini ambitia de a guverna China, deoarece Liu Bei era 'legat' de imparat de la distanta.Deci, imi place foarte mult aceasta poveste. Este o rusine ca nu sa mai publicat mai multe capitole. Eu chiar sper sa citesc mai mult din ea. Totusi, primul volum merita citit. Este foarte bun.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri