Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Defense Devil

Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 100
Status: Publishing
Published: Apr 22, 2009 to 10 June 2011
Genres: Demons, Shounen, Supernatural
Authors: Youn, In-Wan (Story), Yang, Kyung-II (Art)
Serialization: Shounen Sunday (Weekly)

Oamenii mor in fiecare zi. Dar ce se intampla atunci cand mori ? Te duci in Rai sau in Iad ? Ce se intampla daca te duci in Iad ? si in acelasi timp vine avocatul drac(ului) (devil advocate).
Inainte de a ajunge in groapa cu puciosa , el/ea face un contract pentru al apara, in schimbul materiei negre care inconjoara sufletul omului cand moare.

Oricum ceea ce am zis mai sus este doar o formalitate... Oricum "Defense Devil" este luat din one shot-ul "Akuma Bengoshi Kukabara" care se gaseste pe MangaZup.com - in romana. One shot-ul este doar o prezentare a primului volum as putea spune, pe langa manga care prezinta mult mai mult .

Povestea este despre un demon pe nume Mephisto Bart Kucabara care decide sa devina un diavol al apararii omului, in scopul de a aduna materia intunecata, de care are nevoie ca sa-si recapete puterile sale diavolesti.
De ce doreste sa-si recapete puterile ? Pai simplu, el a fost exilat pentru ca... (cititi manga).

Si ca sa nu va suparati si sa deveniti emo, am sa va povestesc cat de cat.
Recent Kucabara a fost exilat si deposedat de puterile sale. Pentru a-si recapata puterile, el are nevoie de materia intunecata (dark matter), care se gaseste la oamenii pacatosi. Asa ca printul nostru (este fiul Regelui Demonilor) devine un demon al apararii (u fel de avocat) in scopul de a obtine materia neagra. Pentru a obtine acea materie, el trebuie sa dovedeasca nevinovatia pacatosilor in fata unui shinigami (ei doresc sa-i arunce in pucioasa ca sa extraga aceea materie)

Dupa acele intamplari care le va rezolva, va urma mega-intamplarea care va fi actiunea acestei povesti. Chestie este ca toate acele intamplari care va urma este o conspiratie. De fapt Iadul este controlat de Rai, plus intre demoni si ingeri se afla un pact, pe care in veti afla singurei.

Grafica este buna fata de one-shot, deci sa nu va speriati.
Pe unele site-uri aceasta manga este trecuta la sectiune (mature). Sa nu va speriati, deoarece nu exista nici o scena sexual sau macabra. Prezentarile puterilor mi se par cam slabe fata de costumatia personajului.

Sa trecem la personajul principal. Daca as fi fost fata as spune ca "Kucabara is just so darn cute !!!"
Asa ca domnisoarelor faceti cunostinta cu Mephisto Bart Kucabara ... un demon din Lumea Demonilor (Iad), un domn care ar fi domnit peste World Demon (Iad), dar a fost alungat si deposedat de puterile sale de micul Legato, unul dintre fratele sau, care a vrut sa schimbe lumea Demon in altceva ... ceva mai rau.

El traieste intr-un loc numit Event Horizon - un loc 'intre lumea umana si lumea demonilor. Dar ... nu numai ... el are un sidekick de incredere, Bichura care pare a fi un urs panda... de fapt un mic demon-[- [neko] - [Neko dragon] care are grija de a aduna materia neagra.
Cu toate acestea, Kucabara are deja un plan pentru a strange aceea materie : el a deveni un avocat al apararii pentru pacatosii care au murit. Bichura crede ca planul stapanului sau este o prostie, dar in acelasi timp il ajuta.
Pentru a lua materia neagra, cel decedat trebuie sa semneze un contractul, care presupune investigatia nevinovatiei decedatului. Daca el dovedeste nevinovatia, atunci persoana se poate intoarce la viata sau sa ajunga in Rai.

Desigur el mai primeste ajutor de la diavolita Elimona, care detine o [daca sa zicem ] un magazin magic numit Shop Elimona. Ii place sa se imbrace in cosplay si sa-l tachineze pe Kucabara.

Un alt personaj este un exorcism cu puteri demonice, de fapt in ea zace zeita Lilith. Pentru ca ea este un exorcist puternica si mai ales sa opus Papei, ea a fost data afara de la Vatican.
La prima vedere, Idamaria crede ca Kucabara este un om obisnuit si mai ales are o simpatie pentru el. Dupa ce afla adevarul despre el si mai ales sfarsitul bataliei, ea il va ajuta.


Ma bucura ca o citesc, mai ales atunci cand ies capitolele. As putea spune pe langa faptul ca ar trebui sa ma faca sa par trist, ea contine si putina comedie, ceea ce te face sa dai o atentie 100%.Transformarea lui Kucabara par intresante pe langa faptul ca se aseamana putin cu D.Cray Man.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri