Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

You're So Cool

Information
Type: Manhwa
Volumes: 6
Chapters: 34
Status: Finished
Published: 2002 to 2007
Genres: Comedy, Romance, School, Shoujo, Shounen Ai
Authors: Lee, Young Hui (Story & Art)
Serialization: None

Poveste:Visul lui Jung Nan Woo a fost sa fie prietena lui Ryu Seung Ha, cel mai popular baiat din scoala ei, acest Seung Ha pare a fi tipul perfect care arata bine, invata bine, si e un atlet excelent, intr-un cuvant iubitul perfect.Nan Woo nu e singura care il idolarizeaza.

Desi Seung Ha are un intreg alai de fani,Nan Woo care pare sa nu aiba nici o sansa in a se apropia de el, (fiind din fire o fata energica, neindemanatica, zapacita.) se trezeste intr-o buna zi impreuna cu Seung Ha, toate bune si frumoase pana cand acesta o invita la prima lor intalnire.

Adevaratul caracter a lui Seung Ha este aratat la prima lor intalnire, in realitate era atat de diferit de cum era la scoala, elevul perfect care face si drege, adevarata lui personalitate e cea a unui ''gangster'' in varianta de minor, comportanduse nepotrivit fata de ea, Seung Ha o transforma pe Nan Woo in ''catelusul'' lui.

E inceputul unei povesti in genul ''boy meets girl'', acest manhwa se bazeaza pe multe conflicte, rastunari de situatie, faze extrem de comice, personajele sunt bine creionate, aproape nici un personaj nu este lasat fara un trecut dezvaluit si fara o personalitate complexa.

Storyline-ul se bazeaza pe idea ca aparentele inseala, sa il luam pe Seung Ha de exemplu, personalitatea lui multipla evidentiaza acest aspect foarte bine, sau mama lui Nan Woo, care nici moarta nu as fi crezut ca e femeie.

Sa nu uit si unul din aspectele care face acest shoujo manhwa special, povestea shounen-ai care se infiripa intre Jae Hee, fratele lui Nan Woo (care lol din nou nu mi-as fi imaginat niciodata ca e baiat), si Hyun Ho, trebuie sa recunosc ca rar se intampla ca o poveste de tip shounen-ai sa fie evidentiata intr-un shoujo, oh well, un punct in plus pentru originalitate.

Comedia si dramatismul merg mana in mana in acest manhwa, veti avea parte de momente in care veti rade cu lacrimi si momente serioase care transmit un mesaj destul de puternic, nu este o poveste lalaita, incepe cum trebuie, si se termina cum trebuie.

Grafica:Acest manhwa exceleaza prin grafica mult prea indetailata si personaje bine desenate, desi Nan Woo nu arata prea feminin, e prea cute ca sa nu iti placa, Seung Ha is a freakin' bishie *laugh* ochii au acea tenta intunecata, si totusi incarcati.Un alt aspect al graficii ar fi si hainele, care sunt foarte trendy, moderne si o adevarata incantare, mai ales hainele lui Seung Ha si mamei lui Nan Woo.

In rest ar mai fi de precizat ''sangele'' care iese de fiecare data cand Nan Woo se incaiera cu mama ei, faza asta mi sa parut putin cam exagerata, but I guess...a intervenit din nou originalitatea autoarei.

Impresii generale:Nu pot decat sa spun ca You're So Cool is a one hell of a manhwa!mi-a placut foarte mult, cu siguranta ceva original si amuzant, cu o morala care reuseste sa se desprinda la sfarsit, si niste personaje prea complexe si prea interesante ca sa nu fie luate in seama.Povestea contine cam tot ce isi poate dori o fana shoujo:comedie, romance, drama, plus o portie de shounen-ai, m-am distrat de minune citindu-l.

Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabila Tsume, al carui putere ii sta in mana stanga.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri