Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Moon Phase

Information
Type: Manga
Volumes: 16
Chapters: Unknown
Status: Finished
Published: Mar 2000 to Mar 24, 2009
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, Supernatural, Seinen
Authors: Arima, Keitarou (Story & Art)
Serialization: Comic Gum

Cred ca moajoritatea dintre voi cunosc anime-ul "Tsukuyomi: Moon Phase", dar nu si manga "Moon Phase". Difernta dintre cele doua le stie fiecare. Manga e mai detaliata, fata de anime care e mai scurtata dar mult mai usor de vazut.

Sincer sa fiu nu am terminat aceasta manga de citit. Am ajuns abia la volumul noua. Cauza fiind repetititititititvitatea intamplarilor (dar diferita) pana te ia somnu. Asta e parerea mea... poate din cauza ca sant matur (tu matur !? ce om sanatos la cap se uita la anime/manga - D.K.!!!), dar cred cu tarie ca cineva de 13-16 ani o sa-i placa la nebunie.

Povestea pare putin cam ciudata. Nu sant, si nici nu prea am inteles care e personajul principal. Daca as face o descriere as opta pentru ambele povesti. Ca sa intelegeti am sa fac descrierea povestii.

Intrega manga se invarte in jurul unei fete pe nume Hazuki vampir 'intemnitata' intr-un castel din Germania de catre tatal ei si careia i-a fost implantat-a o personalitate pe nume Luna, care apare numai in timpul lunei pline. Dar povestea incepe cu salvarea de catre un fotograf pe nume Kouhei, ceea ce pare a fi protagonistul acestui manga.Deci ! ca sa intelegeti care sant protagonistii o sa va dau descrierea corecta.
Deci povestioara este despre relatia dintre fotograful Kouhei Morioka (Miorita ? WTF) si Hazuki. O alta chestie stranie gasita in manga nu este relatata sexul prizonierului din castel. Intr-o parte spune ca e o "ea" si in alta parte spune ca e un "el" (o fi din cauza personalitatii ).
La inceputul povestii, Kouhei merge la un castel din Germania pentru a face niste fotografii cu fenomene paranormale pentru prietenul lui - Hiromi, care este editor al unei reviste oculte. La castel, Kouhei o intalneste Hazuki, care se va hranii cu sange lui Kouhei pentru al face sclav. Desi acest "pact de sange", se presupune de al lega pe Kouhei ,lui Hazuki ca sclavul ei ascultator, actul nu are nici un efect asupra Kouhei.

O mica descriere a lui Kouhei - provine dintr-o familie de exorcisti si medii, ceea ce se astepta sa aiba anumite puteri. Dar el nu are nici-o putere sirituala, desi face parte dintr-o familie cu puteri sirituale destul de mari. De aici incep peripetiile lor si incercarile de a scapa de vampirii care vin pentru a o intoarce pe Hazuki inapoi la castel. In timpul serialului sant prezente nenumarate intimplari hazlii si un mic fenomen pe care eu il numesc abuzul de castroane metalice, care face parte din acest anime, o adevarata comedie.

Oricum nu am ce sa spun despre arta..., nu am nici o plangere asupra ei, in afara ca recomadarea ei este de +12.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri