Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hakuouki


Information
Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2010 to ?
Genres: Action, Drama, Historical, Samurai, Romance, Shoujo, Supernatural
Authors: Hiraku, Naki (Art)
Serialization: Sylph

Cred ca stiti de anime-ul "Hakuouki - Shinsengumi Kitan" si as putea spune ca stiti si cum se termina. Oricum, ceea ce doresc sa spun, este ca manga pare mult mai realist decat anime-ul in sine.

Povestea ne-o aduce in prim plan pe Chizuru, o fata care isi cauta tatal, dar are ghinionul sa fie atacata chiar in prima seara de niste soldati insetati de sange. Este salvata de Hijikata, liderul Sinsengumilor, dar ceea ce vede este o informatie confidentiala legate de un nou tip de soldat experimental numiti rasetsu. Acestia dobandeau puteri supraomenesti cu ajutorul unui medicament, dar la scurt timp dupa aceea isi pierdeau abilitatea de a mai gandi logic si simteau nevoia sa bea sange.


Initial Chizuru cade din lac in put deoarece shinsengumi doresc sa o omoare pentru siguranta de a nu divulga la nimeni nimic din ce s-a intamplat in acea seara. Fata reuseste sa le topeasca sufletul, iar acestia accepta sa o tina pe langa ei ca sa se asigure ca nu o sa spuna nimic si sa-i dea drumul dupa ce aceasta le va castiga increderea, iar in tot acest timp sa o si ajute ca sa isi gaseasca tatal.

Povestea e pe alocuri plictisitoare, dar arta este reusita iar personajele sant OK. As zice ca e perfecta pentru sufletul unei fete. Veti asista la evolutia Shinsengumilor de la un grup urat de ceilalti soldati la un grup recunoscut si apreciat de shogunat. Chizuru devine tot mai atasata de acestia si abia pe parcurs isi da seama pe cine alege.

Hmmm nu credeti ca personajul din dreapta seamna cu Sebastian Michaelis ?!Am uitat sa precizez ca exista doua adaptari manga Hakuoki: Shinsengumi Kitan. Primul, intitulat Hakuouki Junrenka, este serializat in manga shōjo revistei Dengeki Comic Silf, si este o antologie de finaluri diferite disponibile si in jocul video. O alta adaptare este in prezent serializat in benzile desenate din Comic B's Log Kyun!!

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri