Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Historie

Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2004 to ?
Genres: Action, Adventure, Drama, Historical, Seinen
Authors: Iwaaki, Hitoshi (Story & Art)
Serialization: Afternoon

Sa facem istorie !!
Salutare fanii mei. Daca tot am in lista de mess oameni care iubesc istoria, am decis sa le recomand o manga istorica, intitulata "Historie".

Daca santeti un fan adevarat al genului manga istoric, atunci va veti bucura de cel mai probabil pentru continutul lui. Mai ales daca santeti grec sau va place greaca veche / persana.

Povestea incepe cu Hermias, unul dintre discipolii lui Aristotel, fiind torturat si interogat in Assus, un oras de pe marginea de vest a imperiului persan. El se confrunta cu un comandant persan, Memnon, care-l intreba daca profesorul sau merita intr-adevar sa moara.
Povestea apoi sare inainte cateva zile la ruinele din Troia, in cazul in care Aristotel, unul dintre ucenicii lui, si un sclav, il gaseste pe Eumenes intr-o barca incercand a face vasle. Ei petrec noaptea acolo, vorbind despre diferite subiecte, cum ar fi filosofie si sclavie, pana dimineata urmatoare.Arta a fost simpla ceea ce ma dezamagit, dar din cauza tablourilor incepand sa mentine echilibrul constant.

Personajul activ si cel mai bine prezentat este Eumenes, un adolescent care traieste intr-o gospodarie bogata ca un fiu pretuit si care beneficiaza de toate placerile care ofera atunci familiile din Grecia antica. Apoi, intr-o zi, "tatal" lui Eumene, este ucis, iar el fiind comercializat ca sclav. Dintr-o data restul "familie" il va respinge, transformandu-l intr-un sclav. Din acel moment, Eumenes porneste intr-o calatorie, descoperind tot ce se leaga de Orientul Mijlociu. E un cititor vorace si studiaza textele stiintifice si ingineresti.

Singura dezamagire pe langa arta, este actiunea. Doar o lupta aici si pecolo, apoi o batalie destul de epica.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri