Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kamunagara

Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: Unknown
Status: Finished
Published: 2000 to 2006
Genres: Action, Adventure, Supernatural, Seinen
Authors: Yamamura, Hajime (Story & Art)
Serialization: Young King Ours

"Dudes and lady dudes im telling ya one of the best mangas i read ever! it has both action,romance,fantasy and more the art is a bit gory and no too understanable but very cool the characters in here are a two teenagers a girl and a boy they were lovers in the former life"

What !?

Salutare dudes and lady dudes. Cum spuneam povestea este destul de simpla la prima vedere. Puteti gasi rapid doua personaje principale fiind reincarnarea unor personaje mai vechi. Desi la inceput singurul personaj principal care isi recastiga amintirea este Takemi. Ea spune despre Kaguya (celalalt personaj principal) ca ar fi fostul iubit. Ei se lupta cu demonii din "cealalta lume", de cand se stiu. Dar, spre disperarea ei, el nu isi aminteste nimic. Acest lucru este aratat in primele doua capitole.

Deci, povestea incepe cu Hitaka Kugaya, un fost campion de kendo care are adesea un vis ciudat, despre o femeie misterioasa, care seamana izbitor cu o colega de clasa, Takemi Kanata. El o intalneste in sala de muzica, in timp ce ea 'clikuieste' la pian pe Beethoven.
In timp ce merge acasa, el este urmat de un caine, care nu pare a fi o javra, ci un demon. In ultimul moment, din mana lui iese o sabie (sabia sfanta "Himuka"), care taie fiara in jumatate. Dupa care, Takemi apare, si trimite cu ajutorul oglinzii, demonul ("oglinda de izolare") in lumea lui. Plangand, ea ii arata ca animalele sant "invadatorii din alta lume", iar el si cu ea sant "gardieni de sigiliu".

Sincer sa fiu am simtit ca povestea a progresat un pic cam lent la inceput. Kaguya a fost mult mai slab, apoi m-am asteptat sa devina supertare (gen Naruto sau Bleach). Deoarece, fiindca nu poate sa-si aminteasca viata trecuta, el nu va putea folosi in mod corespunzator "sabia Sfanta", care i-a fost incredintata de catre el -> lui.

Nu a fost un capitol oarecare, totusi ma facut sa-mi schimb punctul de vedere al acestui manga. Dar, la cat de ghinionist sant, a venit si dezamagirea mea, prin faptul ca nu am mai gasit tradus de la capitolul 45.


Personaje imi par cam obositi (urmariti cearcanele).
Deoarece Hitaka si Kanata sant reincarnarea unor iubiti din trecut, s-ar putea ca relatia lor sa va faca sa fiti tristi.

Desi opera de arta este destul de bine intocmit, este uneori greu de urmat ceea ce se intampla pe la ore.

Asa ca povestea este foarte frumoasa... pana acum am vazut ca numai cei rai au castigat.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri