Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Grand Guignol Orchestra

Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 18
Status: Finished
Published: Aug 2008 to Apr 26, 2010
Genres: Horror, Shoujo, Supernatural
Authors: Yuki, Kaori (Story & Art)
Serialization: Bessatsu Hana to Yume

"Must... eat... brain.... !"
Deci, santem in era victoriana, iar zombie isi fac aparitia din cauza unui virus. Singura arma asupra mortilor vii, este muzica.

Grand Guignol este cea mai ciudata manga cu zombie citita vreodata. E inteligenta, emotionala si eleganta, avand, cu siguranta cea mai buna in tematica cu zombie, si cea mai cea mai. NUUU !! este cea mai naspa... cum dracu sa controlezi zombie prin intermediul muzici... NU ! mai bine spus cum dracu sa vindeci niste oameni morti prin intermediul muzicii.

Cum spuneam... pe langa faptul ca este originala, zombie din Grand Guignol sant interesanti, deoarece acestia, sant oarecum legati cu elemente de "magie". Cei afectati de virusul pot fi temporar vindecati prin intermediul muzicii si sunetelor interzise. Personaje negative umane gasesc diferite modalitati de a manipula guignols (zombi) in indeplinirea unor scopuri marsave. Uneori, personajele umane se gasesc in imposibilitatea de a abandona efectate lor si accentul se transforma in nebunie.

Pe scurt povestea este vorba despre Lucille si orchestra regala au scopul de a elimina zombie cu ajutorul muzicii interzise. Desigur exista si oameni rai care transforma alti oameni in papusi zombi.Personajele sant bine dezvoltate si interesante de urmarit, desi, din pacate, in primul volum se concentreaza mai mult pe numai doua din aceste personaje. Pe langa cele doua dintre cele cinci personaje principale pare a fi un gen masculin care nu sant transgender.

Arta este o picatura mortala si superba (pai da... santem in era victorian). Trebuie sa recunosc, eu sant absolut ametit pentru stilul lui Kaori Yuki si niciodata nu ma lasa in jos, asta nu inseamna ca nu poate fi intrecut. In timp ce arta ei pentru Grand Guignol este mult mai simplista decat unele dintre operele sale anterioare, se potriveste bine povestea si este incredibil de atragatoare pentru ochi (pacat de zombie aceia).Pe langa faptul ca actiunea are loc in era victoriana, nu cred ca muzica din acel manga ar fi fost solutia pentru zombie.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri