Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shade: The Other Side of Light

Information
Type: Manhwa
Volumes: 3
Chapters: 26
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Shounen
Authors: Ahn, No-Uhn (Art), Catty (Story)
Serialization: IQ Jump Comics

Miau!, miau!, miau!, miau!, cu plitiseala am scris acest manhwa. Este ciudat sa citesti si sa ramai cu gura cascat (in sensul rau al cuvantului). Sa nu ma intelegeti gresit, este un manhwa exceptionala, dar cu o buba ciudata.

Trecem la poveste unde ne descrie ca, Hyung Gee este un elev obisnuit, dar nu este constient de puterea pe care o detine numita "Shade". Intalnirea lui cu Soy, ii schimba complet valorile vieti, deoarece puterile ascunse in el se trezesc imediat, cauzand o victima. Constient de misterul din spatele "Shade" si rolul de "Magicianul Shade", Hyung Gee decide sa se alature unei organizatiei numita "S.c.h.u.l.(Scoala)" - o organizatie care face cercetare asupra "Magiei Shade".

Deci ! Fara sa stie ca are o puterea numita Shade, adolescent Hyonki ucide accidental un prieten. Shade este puterea de a controla propria umbra.
Pentru a afla mai multe despre capacitatea lui misterioasa si despre parintii lui, se alatura grupului Hyonki Schul, o organizatie care este specializata in cercetare Magiei Shade.

Opera de arta este frumosa, fiecare panou mare este luminat de scenele de actiune. Mi-a placut, de asemenea, ideea de a folosi umbrele pe post de arma (ce mi-ar placea sa am o asemenea putere... v-as ciurui... muhahahaha ! ).

Cu toate acestea, linia de poveste nu a fost executat foarte bine. Trecerile si dialogurile a fost instabile si greoaie, ceea ce trebuie sa cititi atent, ca daca nu, o sa va treziti cu gura cascata. A fost greu sa inteleg ce se intampla, si mai ales care au fost baietii buni. Oameni au murit pe capete si nici una din parti nu pareau sa aiba vreo remuscare.
O multime de panouri fanservice, dar care a facut pur si simplu povestea mult mai confuza. Este, de asemenea tulburatoare scena unde isi vede 'sora' moarta in mainile lui Hyung Gee.Cea mai mare dezamagire este sfarsitul povestii, care se termina ca in pom. Ceea ce vreau sa spun este ca se termina foarte repede aceasta manga, indiferent ca trecerile si dialogurile sant greoaie. Deci veti ajunge la sfarsit fara sa va dati seama.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri