Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Akira

Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 87
Status: Finished
Published: Dec 20, 1982 to Jun 25, 1990
Genres: Sci-Fi
Authors: Otomo, Katsuhiro (Story & Art)
Serialization: Young Magazine (Monthly)

Salutareeeee !! azi pe scurt si fara nimic in plus, am sa va recomand printr-un mic review manga - Akira.

Inainte de anime a devenit o obsesie nationala pentru adolescenti proscrisi, dar inainte de a fi anime a fost manga. In loc de a avea ceva de genul Dragon Ball Z sau Pokemon a venit in mintea publicului larg cuvantul "AKI RA". Nu a fost un film care a facut un mediu stilistic mare si vizibil. Cu procese de productie neortodoxe, in mica tara Japonia si cu stil si substanta neortodoxe pentru americani, Akira a zguduit si zguduie si acum solul (tsunamiii) si atras aprecieri critice, in timp ce acumularea de fani crestea pe parcurs.
Akira vine cu o minte tulbure a lui Tetsuo, in care viata devine intors cu susul in jos, atunci cand puterile supernaturale ca telekinezia apare in lumea de acolo. Tetsuo, care are un complex de inferioritate fata de Kaneda care face parte dintr-o banda de motociclisti - un prieten din copilarie, care va avea misiunea de al opri.

Povestea in sine se desfasoara prin anul 2030, in Neo-Tokio, care ocupa cea mai mare parte din Tokyo Bay. Neo-Tokyo a luat nastere din cenusa orasului Tokyo, care nu numai ca a adus un razboi mondial, dar, ci si este condus de politie, politicieni uneltitori, secte religioase si revolutionari. Dar mai ales de un proiect secret stiintific care va produce un amestec exploziv in neo-Tokyo.
Grupurile rivale au ochii atintiti pe un singur premiu: un control asupra Akira, un baiat cu o capacitate psihica distructiva, care a fost inchis intr-o crio-staza de peste 30 de ani.
O lovitura de stat este planificat, iar jocul incepe: Tetsuo il elibereaza pe Akira, fortand astfel celalalte grupari sa se miste.

Nimic rau despre acest lucru - adica arta. Ma multumit tot drumul povestii, atat in ​​actionscene cat si atunci cand a fost mult mai slowpaced. Character-design a fost, de asemenea, foarte cool, iar vederile panoramice cu totul minunat.

Personajele sant foarte bine facute, cu caracter titlul topping tot (nu spoilere, dar el a fost foarte rece). Kei si Kaori sant bine facuti. Cele mai multe dintre celelalte au fost devolped intr-o maniera mare, cu o gramada buna de mistere si intrigi. Dar trebuie sa spun ca protagonistul, Kaneda, incepuse sa ma calce pe nervi de cateva ori, desi multi protagonisti de sex masculin sant de genul asta.

Alte aspecte sant tratate bine. Inferioritate Tetsuo este detaliat in efect si cauza, desi nu este teribil de cerebral, atunci cand vine vorba de a intra in mintea personajului. Acesta este un mod original, pentru a fi efectuat interpretarea (in parte bai), ca un manga razbunator (in mai mare parte despre indivizi cu ESP). Trebuie spus insa ca razbunarea lui Tetsuo impotriva asupritorului sau este pus gresit, la urma urmei, "o mare putere vine cu o mare responsabilitate" (zise Spiderman).


Placerea este cu adevarat important, si in cazul in care Akira este cel mai bun. L-am terminat in aproximativ 10 zile (cred), a fost foarte palpitant. Nimic mai putin decat extrem de incitant, asa ca til recomand cu placere.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri