Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Category: Freaks

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 29
Status: Finished
Published: 2002 to 2007
Genres: Mystery, Horror, Supernatural, Psychological, Seinen
Authors: Gokurakuin, Sakurako (Story & Art)
Serialization: Comic Birz

'It is freaky freak'
Tot imi atragea atentia aceasta manga, dar nu stiu de ce.
"Kategori: Furīkusu", de asemenea, cunoscut sub numele de "Freaks Categorie", este un manga creat de Sakurako Gokurakuin si publicate in Gentosha Comics - Comic Birz din anul 2002.

Primul volum a fost de genul 'WTF it this...', ca si cum ar fi fost papitoiul Sméagol din "the lord of the ring" , dar se pare ca era doar un 'freaks'.

Deci in lumea supranaturala, Freaks sant creaturi care se hranesc cu dorintele ale oameniilor.

Povestea de la miezul noptii : a la DreamsKeeper

"Cand fenomenele ciudate si evenimente supranaturale apar in lumea umana... Isi fac aparitia niste creaturi numite - freaks.
Dar o grupare de detectivi ciudati nu se tem si nu le curge sudoarea facandu-si aparitia pentru ai opri pe acele creaturi, devoratoare de oameni - Nanami Paranormal Investigation Agency (Agentia de Investigare Paranormala Nanami).
In acea agentie gasim o grupare care devoreaza freak-ii (in adevaratul sens). Asagi Nanami, insotita de Amano Naoki (un simplu om), dragut dar mortala Tokiko (care seamana cu o oaie dar unii spun ca e iepurasu) si Mahime Bulbuc (un ego)."

Ca "freak" activitatea creste de la om la 'mo' ca o febra terifianta. Asistentii lui Asagi - Naoki, Tokiko, si Mahime - contribuie la rezolvarea majora a acestor "monstri". Freaks sant creaturi nebune cu capacitatea de a prada si poseda o persoana.

Cu toate acestea, Asagi si banda ei nu sant simpli oameni obisnuiti, ci fiecare este echipat cu o putere deosebita de a invinge Freaks (gen: anti-Freaks).

Modul in care personajele sant trase ar putea confunda pe cititor. Modelele lui Sakurako Gokurakuin sant ascutite si elegante, dar arata aproximativ la fel. Pare a fi o problema a artistilor mediocrici.

Opera de arta rara, unghiulara este atragatoare pentru ochiul modern, dar ca recurs nu va dura mult timp atunci cand iti dai seama ca nu aveti nici o idee - ca persoana in lumina vand parul intr-o scena este Asagi, Mahime, sau Yahiro. Desigur, contextul povestii ar trebui sa fie clar, dar cand toata lumea are puteri supranaturale, e greu de spus daca cineva ar putea aparea de nicaieri. Cel putin panouri dreptunghiulare curat aliniat incerca sa pastreze lucrurile in ordine logica.

Cu toate acestea, o parte din puternicile imagini devine diluat prin exces de tonuri gri.

Daca esti un freak poate te intereseaza aceasta manga ciudata intitulata Category: Freaks.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri