Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ibitsu


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 15
Status: Finished
Published: Oct 16, 2009 to Jun 18, 2010
Genres: Horror, Seinen
Authors: Ryou, Haruka (Story & Art)
Serialization: Young Gangan

In limba japoneza, Ibitsu, inseamna "Twisted" si este un manga horror-psihologic in tot adevarul ei. Este bazat pe o legenda (fictiva), urbana, din Japonia, care suna cam asa:
Legenda implica o fata imbracata in costum loli cu o umbrela si o jucarie de plus. Ea ar avea un aspect murdar ca si cum nu s-a mai fi spalat de zile intregi. Daca treceti pe langa ea pe timp de noapte... ignorati-o. Tinta ei sant baieti punand o singura intrebare: "Ai o sora? '. Daca ati raspuns afirmativ, ea va deveni sora ta, impotriva vointei tale. Daca ai spus nu, ea va deveni in continuare sora ta. Deci, smecheria este... nu vorbii cu ea.

Este imprevizibil, ceea ce este un lucru bun, in acest tip de poveste. Va asteptati la lucrurile ce se vor intampla, dar ca urmare a acestei actiuni... "la naiba, noooo". Pacat ca nu pot spune prea multe, deoarece aceasta va strica povestea, dar va pot descrie cat de cat ceva.


La inceput lolita noastra pare ciudata.. adica se taie, mananca gunoaie si alte moduri masochiste foarte periculoase. Asta insemnad ca fata fata noastra este moarta.
Aceasta poveste va va pune pe ganduri, atunci cand duceti gunoiul in timpul nopti.. Singur... orice alta persoana 'normala' s-ar intoarce inapoi si ar decide sa-l arunce in dimineata urmatoare. Dar nici caracterele nu sant cine stie ce... adica a arunca gunoiul la ghena pe timp de noapte, intalnindu-se cu o fata infiorator in haine albe loli... nu pare ciudat ? (pedoberii stiu de ce).


Nici o fiinta umana normala, nu ar supravietui dupa ce haleste din gunoi toata viata (ma refer la gunoi periculos).
Nici o fiinta umana normala, nu ar supravietui dupa pierderea unei cantitati mari de sange.
Nici o fiinta umana normala, nu poate transporta un ciocan de 100 kg / cu lant la un cadru mic de 40 kg. Ea, de asemenea, taie in bucati victimele atunci cand acestea sant in viata si punadu-le pe gratar.

Acum ma veti intreba cum de a ajuns asa ? Ea a fost abuzata de catre fratele ei. Ea a fost facuta sa manance gunoi. Ea a fost arsa cu un fier calcat, atunci cand fratele sau o abuza. Ea a fost fortata sa se imbrace ca lolita pe post de fetis. Ea a fost, de asemenea, inchisa in in dulapul ei. Fratele ei o "antrena", desi pare a fi un abuz, pentru a deveni sora "ideala".

Asa ca fiti atenti ! perversi stiu de ce...

Asa ca miau miau...

3 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri