Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Baby Birth


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 21
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Adventure, Fantasy
Authors: Mikimoto, Haruhiko (Art)
Serialization: Magazine-Z

La! la! la! la! la! la! ... fetitelor cu rochite (12 ani) v-am gasi un manga dragut.
O alta teapa pe saptamana asta... dar asta e !

Adolescenti atractivi (japonezi) sant destinati in a lupta cu invadatorii demonici ! Cred ca majoritatea, inclusiv eu am mai auzit inainte acest 'cantec'. In acest caz particular, adolescentii in cauza sant; o fata pe nume Hizuru si un tip pe nume Takuya. Cei doi sant descendenti ai unui mare erou care a trait cu mult timp in urma..., iar Takuya foloseste muzica pentru a o schimba pe Hizuru intr-o eroina demonicoangelica (secventa de transformare... plina de noroi).


Plotul intelept, a Nasterea Bebelusului (Baby Birth) pare a fi o carte destul de generic, dar mai e putin si o recomand ca fiind o poveste de culcare - si cred ca asa o sa fac... daca stau sa ma gandesc, chiar e - cum sant in nenumarate alte anime si manga.

Baby Birth nu este 100% dullsville, dar totusi. Exista o serie de intrebari neobisnuite la transformarea lui Hizuru, si obraznicul Takuya care sa dovedit a fi un erou destul de ok. Dar putine biti si piese care atrag atentia, vine mult prea tarziu in poveste. Aceasta manga nu este un bun exemplu in atrage cititorii.

Toate semnele indica "da" la sectiunea arta. Haruhiko Mikimoto este considerata aproape ca o fiinta divina in multe anime si manga. Stilul sau de arta, in general vorbind, este foarte distinctiva si recunoscut instantaneu. Spun "in general vorbind", deoarece, din pacate eu personal am vazut ca in aceata manga nu prea se intelege - poate din cauza ca foloseste stilul a creionului sters. Nu ma intelegeti gresit, arta in Nasterea Bebelusului este frumosa, dar nu prea se intelege.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri