Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Noblesse

Information
Type: Manhwa
Volumes: 4
Chapters: 220
Status: Publishing
Published: Dec 30, 2007 to ?
Genres: Action, Adventure, Comedy, School, Shounen, Supernatural
Authors: Son, Jae-Ho (Story), Lee, Gwang-Su (Art)
Serialization: Naver

Acest manhwa spune povestea unui vampir care a dormit 820 ani. Lumea sa schimbat, iar oamenii nu mai sant ceea ce au fost odata. Ce fel de surpriza si prin ce aventuri va trece nobilul nostru Rai?

Deci au trecut 820 de ani iar cand s-a sculat isi da seama ca omul a avansat si progresul stiintific.
Actiunea se desfasoara in zilele noastre, iar eroul se va intalni fata in fata intr-un loc nefamiliar cu noua tehnologie, atitudini, si stiluri de viata diferite. La trezire, Cadis Etrama Di Raizel (aka Rai), incearca sa se familiarizeze cu aceasta era.
El localizeaza un slujitor fidel, Frankenstein, care este in prezent directorul unui liceu din Coreea de Sud. Rai decide ca aceasta scoala este locul perfect pentru a-l ajuta sa invete despre lumea moderna. Dar aceasta noua lume nu este mai sigura decat cea veche, si demna, uluit, tehnologic, trezindu-se implicat in cateva aventuri atat ridicole cat si periculoase.

Cea mai mare dezamagire asupra acestui manhwa ar fi arta, CRED. Noblesse este un webtoon. Webtoons sant colorate, iar punctele forte sant: totul este clar, ceea ce poti distinge usor orice moment, fiecare lupata este inteleasa. Punctul slab este paleta de culori care poate fi enervant si mai ales panourile slab dezvoltate.
Deci pe scurt prea simpla ! iar arta este 3D (facuta pe PC)

Ce ar mai trebui sa spun despre acest manhwa, ar fi distributia mare si diversificata.
Rai este personajul principal, dar manhwa nu se concentreaza numai pe el. Fiecare personaj este unic (au personalitate si capacitate proprie). Singurul lucru rau este faptul ca aceasta manhwa nu contine multe flashback-uri, asa ca nu stiu ce trecut au personajele.

De ce as recomanda acest manhwa ? Pai "Noblesse" este cu adevarat originala. Pai majoritatea manga-uri cu vampiri devine boring (ma refer umai la zona manhwa), pentru ca acele povesti au aceeasi cale devenind un deja vu (suge sange, frica de lumina, lilieci, etc ..), dar Noblesse aduce o poveste la un alt nivel, incat uitati tot ceea ce ati auzit despre vampiri, pentru ca Noblesse va introduce o noua definitie si concept despre vampiri. Un lucru mai mult ar fi cuvantul "vampir", este inlocuit cu Noblesse (nobilii).

Asa ca daca doriti o noua forma de concept al vampirismului, va recomand cu caldura acest manga korean.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri