Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Alice on Deadlines

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 19
Status: Finished
Published: Mar 26, 2005 to May 27, 2006
Genres: Comedy, Shounen, Supernatural
Authors: Ihara, Shiro (Story & Art)
Serialization: GanGan Wing

Vreau sa-mi cer scuze ca nu am adaugat poze ecchi in acest articol, deoarece vreau sa cititi acest manga, in cazul in care o sa va fie de folos.

Povestea in sine este... un pic nesigura, dar, ce naiba e doar un manga comica cu 'monstruleti' si chesti ecchi!
Deci avem "Lumea Shinigamilor" si "Lumea Oameniilor". In primul volum din manga "Alice on Deadlines" avem povestita pedeapsa asupra Lapan, un shinigami care va fi obligat sa mearga in lumea oameniilor intr-un corp a unui schelet, pentru a prelua un suflet ratacitor.
Cu toate acestea, linidinosul de Lapan, face dinou o greseala si in locul scheletului intra in corpul lui Alice, o tanara studenta de la scoala de fete.

Dar DreamsKeeper care e problema ?
Shinigamii nu au corp, asa ca Alice a intrat in corpul scheletului, deci avem o fata schelet.
Si cum spuneam Lapan, vazandu-se in fusta, are tendinta de a hartuii sexual si pe celalalte colege (>.<' si eu tot asa as fi facut... m-as verifica *_* ).Imi place fata in corpul scheletului. Este foarte unic. UME este tipic, si Lapan pare tipic, dar fiind mai profund.

Oricum sa revenim la poveste. Continuand cu volumul al doilea, ne dam seama ca apar personaje tot de sex feminin (mai ales fata obsedat de Lapan).
Panty-thieving! Murderous cats! si un... un mizerabil, care se auto-proclameaza regele shibito (un fel de monstru) avand desigur dorinta de a se casatori cu fata schelet!

Apoi continuam cu volumul al treilea care se prezinta a fi o excursie la plaja, duce la o vacanta la izvoarele calde - doua locatii pline de ispitire pentru Lapan cel pervers (Uuuu boobs!) Dar, mai presus de distractie idilica de vara fara griji, avem si nori de furtuna a berii! Alice este rapita dinou de un renegat shinigami care ii trezeste lui Lapan trecutul.

Si desigur volumul al patrulea... Siblings! Brainwashing! True love?! Ca orice manga ecchi care se respecta trebuie sa aibe si secvente in Ajunul Craciunului.
Este Ajunul Craciunului, dar nefiind nimic sfant in mintea lui Lapan cel Pervers, iar cea mai mare tragedie este ca Alice nu a mai revenit la corpul ei. Deoarece acesta este volumul final in care autorul incearca sa detina impreuna o poveste coerenta, iar evenimentele din aceasta are un ritm rapid in incercarea de a repara ceva demn de un punct culminant. Deci, in cel mai scurt timp orice ni se spune ca motivul pentru care Alice se desfasoara este convenabila pentru Tsurukame Corp

Este o conspiratie dude !

Pacat ! si este complet irosita acest volum 4, deoarece Alice revine la corpul ei nu mai tarziu de zece pagini. Dar nu inainte de marea expunere, desigur... Alice vrea sa stie cine este si de ce Reina a fost chemata de Lapan.

Daca santeti cuminti si comentati va spun de ce. Se pare ca Reina a fost o fata care Lapan sa indragostit cand a fost pe Pamant, si care arata aproape la fel ca Alice. El a salvat-o de un shibito si au avut de fapt, o relatie, dar nu au putut sta impreuna din cauza celor doua lumi diferite. Reina in cele din urma se casatoreste si are o fetita si chiar daca el nu poate fi cu ea, Lapan keeps tabs on her all the time. Cand Reina este programata sa moara intr-un accident de autobuz, Lapan merge pe pamant, in forma sa adevarata si keeps the bus from killing her.
Dar din moment ce el a fost in forma lui adevarata, Reina vazandu-l, si-a pierdut sufletul. Desigur si de asemenea cursului: fetitei Reina este Alice (WHAT !? o.O).

Pentru mine, arta acestui manga pare a fi ceva intunecat, chiar daca apar chilotii / sutienele sant minunate. Puteti vedea detaliile bine, stiu ca fanii ecchi va iubi acele scene. In cazul in care un fan ecchi nu ii place, atunci ceva asupra acestei tari (Romania) pare a fi neregula...
Am spuns mai sus ca arta pare a fi intunecata si asa este... as fi vrut sa fie putin mai deschisa cum sant cele hentai.

Personajele nu prea am aflat cine stie ce despre ele... cel mai mult am aflat despre personajul principal - Lapan - avand niste hormoni furiosi si perversi.
Alice, fata pura, draguta, care vrea doar sa incalce peste, si peste, si peste si ... oh obtinerea off topic, dar ea e draguta (nu sant perversoschelet). Acelasi lucru este valabil si personalitatii ei. Dupa trasferele de corpuri cred ca Alice sa imbolnavit cand Lapan se juca cu propriul corp uman.
Umenosuke Tsurukame: Oh, ce sa fi spus despre aceasta... travestit de noata 9.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri