Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Butterfly 69

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 2009 to ?
Genres: Drama, Shoujo Ai, Yuri
Authors: NATSUNEKO (Story & Art)
Serialization: Comic Yuri Hime

Ce sacrificiu ar face un cuplu de acelasi sex ?

Butterfly 69 este tot ceea ce este bine si corect despre manga yuri. Chiar de la primul panou de pe prima poveste, am gasit arta lui Natsuneko. Acesta are vibratie, o energie care lipseste in cele mai multe manga de acelasi gen. Nu este vorba doar ca exista actiune si energie. Personajele se simt plin de viata si par reale in comportament - chiar si atunci cand situatiile sant ridicole si ireale. Manga ofera mai multe povesti, ceea ce imi da impresia ca au fost la inceput one-shot, apoi adunatae si bagate intr-un singur volum.

Butterfly 69 :
Maria si Agetha sant two music students care lupta pentru acelasi vis. Cariera muzicala al Mariei va avea succes. Maria este sprijinita de Agetha - "Visul meu este visul tau" - dar planurile se vor complica, iar Maria, care isi da seama ca trebuie sa-si abandoneze scoala si cea mai mare iubire, lasand-o in urma pe Agetha. Relatia lor va fi capabila sa dureze sau se va prabusi sub presiune? Toate acestea le veti afla in manga.

Butterfly 69: Instant Summer:
Este un scurt supliment care ne arata controlul relatiei dintre Agetha si Maria.

Quilt Queen:
O promisiune intre cei doi va inflori inimile lor, cel putin pentru Dahlia. In timp ce Sakura este lasat ca un designer de moda necunoscut, Dahlia va deveni un model de top. Sakura ii va fi solicitat de catre manager-ul lui Dahlia sa renunte la dragoste, deoarece Dahlia trebuie sa urmeze un drum greu pentru a deveni cea mai cunoscuta fotomedala. Oare dragostea lor va trece peste aceasta criza ?

Quilt Queen+ (extra):
Dahlia si Sakura se va intalni cu un fost coleg, Sae, care se va casatori. Cele doua va participa la nunta, dar Sae observa ca nici una dintre ele nu s-au casatorit si nu au copii si ii avertizeaza in cazul in care astepta prea mult timp, sansa lor la adevarata fericire le va trece prin viata. Sant oare Dahlia si Sakura cu adevarat fericite?

Beautiful Pain:
O mama incepe sa suspecteze doua fiice ale sale - Hakuto si Lily - au o relatie mult mai mult decat "sibling-like". Este adevarata iubirea lor?

Rooftop Miracle:
Obiectul unui dumping doare, dar dumping-ul si inselarea doare mai mult, ceea ce o va duce pe Kyouko pe acoperis unei cladiri, in speranta de a-si pune capat suferinta. Dar miracolul intalniri, o va gasi pe Mirai, care are aceleasi probleme ca si ea, si avand acelasi plan. Ar putea fi aceasta o coincidenta ? Sau o minune frumoasa deghizat?Spicy Sweets:
Aki este o bucatareasa in devenire, care traiesc cu Yuu (O LENESA) care se ascunde departe de familia ei. Dar Yuu va primi un telefon de la maica-sa informand-o ca va veni sa o duca inapoi acasa. Asa ca decide sa fuga, impreuna cu Aki care este confunza la inceput. Aki o va convinge sa se intalneasca cu maica-sa...

Deci toate povestile din aceata manga reda echilibrul intr-o relatie, atunci cand locul de munca este atat de agitat, incat sacrificiul pentru o viata cu persoana iubita, este enorma.
Dar dragostea este mai puternica si nu tine cont de sex si culoare.

Asa ca daca santeti lesbi si doriti o poveste romanica "Butterfly 69" este cea mai buna alegere.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri