Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ane Doki !

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 26
Status: Finished
Published: Jul 8, 2009 to Jan 18, 2010
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, School, Shounen
Authors: Kawashita, Mizuki (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)

Niciodata nu se va intampla asa ceva in Romania.
Ce avem noi aici, pare a fi o poveste simpla si oarecum previzibila. Daca o sa cititi acest review, o sa stiti foarte bine ceea ce veti gasi: o comedie usoara, cu un pic de ecchi si o premisa generica. Daca nu va plac manga-urile generice, ecchi, cu caractere simple, sau love triangles, tot as recomanda pe Ane Doki. Sigur, este in mod clar destinate fanilor manga. Este o comedie romantica shounen tipica, dar asta nu inseamna ca cineva "din afara cercului", nu se va bucura de ea. Apropo, placerea oferita de acest manga "Ane Doki", a durat 3 zile ca sa o termin. NU ma intelegeti gresit, am savurat-o, ca sa-mi ramana pentru tot weekend-ul. Desigur as fi putut citi un manga de 8-13 volume.

Protagonistul este Ochiai Kouta, un elev de 13 ani. Povestea incepe cand protagonistul se intoarce de la scoala, indreptandu-se spre casa, cand, se va intalni cu o fata sexy de liceu - Hagiwara Natsuki. Ea ii cere lui Kouta inghetata... aparent, Kouta nu vrea asta. Dupa primirea ingetatei, ea se ii intoarce favoarea prin promisiunea de a avea grija de Kouta in timp ce tatal sau e plecat intr-o calatorie de afacere.Deci, de ce este atat de placut la Ane Doki ? Sa reincepem cu povestea: ca in multe manga ale genului respectiv, nu este de fapt un complot principal. Capitolele sant destul de episodice - cu dezvoltarea putina a parcelei -, concentrandu-se mai mult pe personajele si relatiile lor. Asa cum sa mentionat deja, premisa este generica, precum si dezvoltarea care e predictibila. Situatiile nu sant foarte originale, deoarece multe dintre ele pot fi vazute in alte lucrari. Ceea ce salveaza povestea, desi nu o face mai putina mediocra.

Cu toate acestea, lui Kouta ii displace ideea, deoarece, Natsuki, il trateaza ca pe un copil mic. In ciuda tensiunii, Natsuki Kouta spune ca pentru a deveni un adult nu trebuie sa fugi de ceea ce iti este frica. Cu toate acestea cuvintele ei raman in mintea lui Kouta, gasindu-si curajul de a-si salva colega, intr-o intamplare, la inceputul volumului.

Autorul nu incearca sa puna dispozitive de ordin fantezie pentru a face manga mai populara. In schimb, incearca sa se ocupe de poveste la fel de simplu si de natura posibila, care se dovedeste a fi mai tarziu o decizie foarte buna. In rezultat, povestea este complet captivanta. Cititorul va gasi in el insusi aceasi dorinta ca protagonistul in alegerea 'fata A, B sau poate fata C'.

In cazul in care povestea nu poate captiva cititorul, arta nu va ajuta foarte mult. Proiectele de caracter sant simple - fara multe caracteristici definitorii -, personajele minore nu prea sant frecvente, iar fundalurile sant in mod normal, lasate deoparte sau trase intr-un mod foarte simplist.

Asa ca miau miau...


0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri