Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sun-ken Rock

Information
Type: Manga
Volumes: 18
Chapters: 105
Status: Publishing
Published: 2006 to ?
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Seinen
Authors: Boichi (Story & Art)
Serialization: Young King (Monthly)

Nu stiu de ce am avut impresia ca este un manhwa. Oricum, cred ca este unul din cele mai tari manga, unde puteti gasi orice. Si cand spun orice, chiar e orice; de la crime la sex , de la prostitutie la sclavie, de la echii la sex dinou... si asa mai departe.
Trebuie sa spun, la fel ca ceilalti, ca aceasta este una dintre cele mai bune si potentiala manga citita. Ea imbina comedie si seinen +18 intr-o singura creatie. Pe de o parte este vorba de o comedie, dar pe de alta parte ea incepe sa se ocupe cu partea adulta si realitatea mafiei koreene.

Practic povestea este vorba despre Ken, un tanar japonez, care este indragostit de o fata koreana, Yumin. Asa ca, Ken al nostru se tine dupa ea in Korea deoarece viseaza sa devina un politist ca Yumin. Dar fiindca norocul e chior, el va deveni seful unei bande, pana cand va detine aproape toata Koreea.Am cautat cateva informati si am descoperit ca este manga nu manhwa (deci nu confunda), dar ca sa impac mangafanii, o voi baga si in categoria MANHWA.

Doar citind un singur volum va asigur ca veti ramane cu gura si cu ochii in monitor.
Personajele sant uimitoare, chiar nu vei sti pe cine sa-l favorizezi, deoarece toate sant puternice si pline de personalitate. Ele sant create in asa fel incat, parca ar fi reale, si nu mai vorbesc despre faptul ca fiecare personaj are cate o arma (mi a placut cutitul). Veti gasi personaje care ajung sa fie violate sau mai degraba batjocorite intr-un mod demential, incat iti vei dori ca caracterele sa fie ucise imediat (chiar vor fi).
Am uitat sa spun ca fiecare infatisare a fiecarui personaj are o fata diabolica care va fi expusa in manga. Deci sa nu va speriati (o da!) daca veti gasi caractere cu dinti sau cu fete alungite, cate odata si personajele bune vor devalui a doua fata.
Capitolul incepe cu o poveste de fundal al eroului principal ca si cum ar vrea sa-si alunge iubirea vietii sale inapoi in Koreea si sa devina un ofiter de politie cu ea. El a renuntat la scoala si sa mutat in Koreea, cu toate acestea, fiind un adolescent el nu a putut obtine exact un loc de munca. El sa intalnit cu Yumin si a mintit-o cu gasirea unui loc de munca. In timp ce el este deprimat un batran avea grija de el. Cu toate acestea, a existat un grup Yakuza care se va lua de batran si asa mai departe...

La opera de arta nu as putea critica, intr-adevar e prea frumoasa si iese in evidenta aproape tot indiferent ca ai citii despre Ken, care este in dragoste cu Yumin, dar nu poate dezvalui secretul lui.
Ca exemplu v-am incarcat cateva imagini, deoarece sant prea multe. As fi vrut sa vi-le pun pe toate dar nu cred ca am spatiu suficient.
Tot in sectiunea arta, va pot spune ca creierul va scana orice pagina posibila, deoarece fiecare in parte are o calitate detaliata. Cel mai mult imi place ca autori au respectat peisajele. Veti gasi cateva scene unde autori va spun cum a fost facuta fiecare poveste scenica din fiecare capito sau volum.

Cu mana pe inima va spun ca 102% meita aceasta manga devorata.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri