Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Mushibugy


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 10
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Historical, Martial Arts, Samurai, Shounen
Authors: Fukuda, Hiroshi (Story & Art)
Serialization: Shounen Sunday Super

Dupa ce v-am prezentat acea manga frumos desenata, azi m-am gandit sa va arat o alta manga, avand, desigur o grafica buna.

Aceasta serie are un personaj principal, un tip cu o multime de stari de spirit si puterea bruta care doreste sa fie un razboinic din perioada Edo.

Nu sant sigur daca o sa gasiti toate capitolele disponibile pentru aceasta serie, dar dupa ce le veti gasi, va va hrani pentru o perioada. Nu exista nici anime fabricat pentru acest manga, dar va pot spune ca sa auzit niste zvonuri.
Povestea este, in principiu, astfel: un tanar samurai a fost gasit de un oficial al guvernului feudal de a intra intr-o echipa exterminatoare de insecte uriase (mai bine puneau demoni) care afecteaza Edo. Tsukushima Jinbee este acel samurai viteaz care traieste prin sabie. El se alatura, fara sa vrea echipei Mushibugyo si trebuie sa se adapteze sau sa moara. De fiecare data cand intalneste un gandacel urias, el creste in experienta si dezvaluie in acelasi timp un pic mai mult despre misterioasa Mukai.

Sincer sa fiu acest manga nu trebuie sa aibe mai mult de 2 volume, deoarece are aceasi poveste din capitol in capitol, dar cu o diferenta de nivelul fiecarui gandac.

Scenele de actiune in Mushibugyo sant cu adevarat uimitoare pentru un cititor, indiferent ca ele par a fi simple. Aveti posibilitatea sa simti numarul mare de miscare in fiecare cadru - aproape pana la un punct al fatalitati.

Grafica este cam tipica, considerandu-o un scop fata de barbatii (de exemplu, sutien ocazional si pantaloni).

Sper ca din munca lui Hiroshi Fukuda devine eliberat. M-am bucurat de poveste si de asemenea de ilustratie.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri