Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ayako

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 19
Status: Finished
Published: Jan 25, 1972 to Jun 25, 1973
Genres: Drama, Historical
Authors: Tezuka, Osamu (Story & Art)
Serialization: Big Comic

De la inceput va spun ca Ayako este o manga clasica, ceea ce nu ofera o grafica cine stie ce pentru unii dintre voi.
Iar daca esti genul care cauta si coletioneaza manga, ti-as sugera ca aceasta lucrare, este o bestie ciudata care se aseamana ca un roman rus.

Ayako este stabilit in post-al doilea Razboi Mondial, in mijlocul de reconstructie din Japonia, si se concentreaza pe impactul ocupatiei americane din Japonia, privind normele traditionale ale societatii. Principalul grup de personaje din poveste este clanul Tenge.

A fost greu sa ma conecteze cu Ayako atunci cand am citit pentru prima data aceasta serie. M-am intrebat de ce Tezuka ar pune numele cartii dupa Ayako, un personaj care nu este concentrat asupra faptului. Asa cum am citit prima data, a doua oara a fost o reexaminare, Tezuka, scopul Aos ma lovit. Ayako este produsul activitatii incestuoasa si prostitutie, precum si existenta ei este foarte aproape condamnat de Tezuka. Pe masura ce povestea progreseaza, ea nu sta ca un personaj, ci mai degraba o reprezentare a lumii de nevinovatie.
Arta vizual simpla si clasica ale acestui manga sant excelente. Capacitatea lui Osamu Tezuka pune in fiecare cadrului tot felul de emotii. Un alt aspect mare este modul in care personajele sant concepute. Sant toate foarte distinctive si ele intr-adevar au un aspect diferit.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri