Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kyuuso wa Cheese no Yume wo Miru


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: Jun 2004 to Oct 2005
Genres: Drama, Yaoi, Josei
Authors: Mizushiro, Setona (Story & Art)
Serialization: Judy

The Cornered Mouse Dreams of Cheese este o manga diferita fata de alte manga-uri pe care le-am citit prin cateva aspecte, incepand de la grafica pana la povestea propriu-zisa.

Manga scrisa de Mizushiro Setona ne arata un personaj, Kyouichi, a carui caracter l-a facut sa comita in mod repetat greseala adulterului. Intr-o zi, Kyouichi este contactat de catre un detectiv privat, nimeni altul decat Imagase, un fost coleg de facultate pe care nu l-a mai vazut de la absolvire. Acesta fusese angajat de catre sotia lui Kyouichi pentru a-i dovedi infidelitatea. Totusi, Imagase ii propune o intelegere lui Kyouichi: nu ii va spune nimic sotiei despre aventurile sale, iar in schimb ii vrea corpul. Fiind heterosexual, Kyouichi poate accepta asa de usor avansurile unui tip homosexual? traducere aproximativa de pe mangafox


In toate cele cinci capitole ale manga-ului, lucrurile devin mai complicate. Relatia celor doi se schimba treptat, iar in scena intra si un alt personaj. Desigur, nici sotia lui Kyouichi nu este lasata de-o parte. Toate aceste personaje in combinatie cu caracterul lui Kyouichi, il duc pe Kyouichi intr-un stadiu in care nu mai stie ce si cum sa faca. Toate schimbarile care se produc au un impact destul de puternic asupra lui, dar este el capabil sa vada ceea ce vrea cu adevarat? Poate el sa spuna nu atunci cand trebuie?


Relatia dintre Kyouichi si Imagase este expusa intr-un mod total diferit fata de manga-urile pe care le mai citisem. Kyouichi are o atitudine rezervata si oarecum respingatoare — desi nu stiu daca respingatoare e cel mai potrivit cuvant — fata de Imagase, pe cand Imagase isi dezvaluie treptat toate parerile si sentimentele actuale, dar si din timpul facultatii.

Celor cinci capitole li se adauga si capitolul extra, destul de scurt, dar care este si destul de simpatic.

Este o manga draguta, care expune relatia dintre doua — sau mai multe — persoane intr-un mod diferit fata de majoritatea si o recomand cu placere.

Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabila Ayase.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri