Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Deja-vu


Information
Type: Manhwa
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: 2004 to ?
Genres: Drama, Fantasy, Historical, Romance, Sci-Fi
Authors: Youn, In-Wan (Story), Yoon, Seung-Ki (Art), Yang, Kyung-II (Art), Vin, Lee (Art), Park, Sung Woo (Art), Kim, Tae-Hyung (Art), Byung Jun, Byun (Art)
Serialization: None

Ce ai face daca persoana iubita ar muri ? Ai astepta-o in reincarnarea urmatoare ?

Daca tot vine Craciunul si Apocalipsa, doresc sa va prezint un manhwa. Asa ca, urati un bun venit a unei colectii de patru oneshots (Spring, Summer, Fall and Winter). Fiecare poveste este despre doi indragostiti care se confrunta cu capcana soartii crude.


Povestea Deja-Vu este adapostita de catre autorul koreean Youn In-Wan, si diferiti artisti din diferite "ere".
Ea incepe cu de primavara a anului 673, trece vara anului 1945, continua cu toamna anului 1995, iar finisare in iarna anului care va corespunde.
De fiecare data cand cei doi iubiti, legati impreuna prin firul rosu al destinului, se reunesc, se regasesc intr-un fel de deja-vu. Finalul fericit nu pare sa existe, dar, stiti, speranta moare ultima...

Manhwa incepe in padurile antice din Koreea, in care un soldat exilat numit Wonsul ajuta o vulpe alba prins in capcana. Cateva momente mai tarziu, o fata frumoasa pe nume Sohyul se apropie de el si se formeaza o legatura de prietenie care se adanceste rapid trasformanduse in iubire. Atunci cand Sohyul dispare brusc, isi face aparitia bunica ei - spiritul vulpe - permitandu-i lui Wonsul o noua sansa. Pe langa faptul ca Wonsul refuza sfatul vechi vulpi de a sta departe, el va primi un mic ajutor sub forma unui medicament, care o va ajuta pe Sohyul sa devina pentru totdeauna om. Cu toate acestea, ea este impuscata de catre un vanator.

Desi fiecare sezon impartaseste aceeasi tema, setarea pentru diferitelor capitole este variat si, prin urmare, nu devine plictisitor. Totusi, exista o multime de frici, iar acest lucru ar putea spori sau a aduce in jos experienta fiecarui cititor.
Déjà vu inseamna in limba franceza ,,deja vazut”. Déjà vu-ul reprezinta un sentiment ciudat sau iluzia ca am vazuta sau trait deja o experienta cu care ne intalnim pentru prima data. Daca presupunem ca experienta provine de la un eveniment amintit, atunci déjà vu-ul probabil are loc pentru ca experienta originala nu a fost traita in totalitate sau nu a fost memorata detaliat.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri